petak, 26.04.2024 18:55

Vrtna kuhinja Marcusa Wareinga (2022)

Marcus Wareing's Tales from a Kitchen Garden (Originalni naziv)

dokumentarni kulinarski show

Chef Marcus slijedi svoje snove kad počne živjeti na engleskom selu i kuhati

sez.2 ep.19Marcus Wareing istražuje nove mogućnosti na svom malom imanju u Sussexu. Posjećuje farmu koza i poziva kuharske pripravnike da nauči umijeće kuhanja na jelovim drvima.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Marcus Wareing

Filmografija

Marcus Wehring vrhunski je kuhar, vlasnik uspješnog restorana i radoholičar. Sada je odlučio usporiti i manje raditi kako bi više vremena provodio na svom seoskom imanju u Istočnom Sussexu, odakle nam servira ovu kulinarsku emisiju.

Marcus je cijeli život proveo u kuhinji, pripremajući jela i smišljajući nove recepte. Međutim, sada želi naučiti uzgajati sastojke koje je oduvijek koristio u kuhanju. Namjera mu je srušiti granice između farme i kuhinje, saznati odakle dolazi hrana, kako se uzgaja, koje metode uzgoja postoje i kako sve to utječe na okus hrane. Voditelj kreće na putovanje Britanijom, posjećujući najbolje proizvođače, poljoprivrednike i vrtlare, od kojih će prikupljati znanje i inspiraciju koju će ponijeti sa sobom u svoj vrt. Marcusova želja za učenjem je ogromna i obilazi razne stručnjake, od uzgajivača jabuka do uzgajivača lješnjaka. Traga za savršenim svinjama, ovcama, patkama i kokošima koje će dovesti na svoje imanje, dok u isto vrijeme uči tehnike izrade savršenog komposta i tajne zimske sadnje.

Komentari (0)

Foto