Dečki mog života (2001)

RIDING IN CARS WITH BOYS (Originalni naziv)

komedija drama biografski

Spisateljica neće dozvoliti da joj trudnoća i podizanje djeteta ugrozi zacrtane snove

 
Režija: Penny Marshall
Scenarij: Beverly D'Onofrio, Morgan Ward
Uloge: Drew Barrymore, Steve Zahn, Adam Garcia, Brittany Murphy, James Woods, ...

Filmografija

U ovoj dirljivoj humornoj drami Drew Barrymore je spisateljica Beverly Donofrio kojoj ni na kraj pameti nije bilo dozvoliti preprekama i neočekivanim događajima da je izbace s puta koji si je zacrtala...

Godine 1965. Beverly Donofrio (Drew Barrymore) je bistra mlada djevojka koja sanja o preseljenju u New York te svim srcem želi postati spisateljica. Međutim, njezin se život okrene u neočekivanom smjeru kada se neobavezna afera s tupavim Rayem (Steve Zahn) pretvori u brak jer je zatrudnjela. Šest godina kasnije Bev je samohrana majka bez planova za karijeru. Ali nakon još nekoliko godina, shvaća kako su ona i njezin sin, između kojih je razlika samo 15 godina, odrasli zajedno te kako još uvijek nije kasno za ostvarivanje nekadašnjih snova. Ili možda ipak jest?
Zabavnu, dirljivu i pristupom svježu priču o spisateljici Beverly Donofrio, temeljenu na autoričinoj autobiografskoj knjizi, slavna redateljica Penny Marshall na veliko je platno prenijela s mnogo suosjećanja i razumijevanja, zbog čega je i film "Dečki mog života'" jednako dojmljiv i zabavan.
Priča skakuće po vremenskoj crti, otkrivajući kako je ova neuobičajena heroina uvijek imala snage, volje i sposobnosti svoj život okrenuti u svoju korist, što je odlično pokazala sjajna Drew Barrymore u glavnoj ulozi. Uz nju, u filmu gledamo još i čitav niz poznatih holivudskih imena kao što su James Woods, Lorraine Bracco ili Steve Zahn, a i Brittany Murphy je u njemu ostvarila jednu od svojih prvih zapaženih uloga.

Komentari (0)

Foto