U vrtu pod zvijezdama (2007)

In the Night Garden (Originalni naziv)

dječji

Britanska serija za djecu namijenjena djeci od jedne do četiri godine

 
Režija:
Scenarij: Andrew Davenport
Uloge: Holly Denoon, Rebecca Hyland, Nick Chee Ping Kellington, Andy Wareham, ...

Filmografija

Raznoliki likovi neobičnih imena žive u magičnoj šumi punoj velikih tratinčica i pom-pom cvjetova jarkih boja. Likovi većinom izgovaraju kratke fraze koje ponavljaju i svaki lik ima svoju posebnu pjesmu i ples. Glavni likovi su Igglepiggle, Makka Pakka, Upsy Daisy i Tombliboos.

Seriju potpisuje tim slavnih Teletubbiesa, a posebno je osmišljena za djecu predškolske dobi, od navršene jedne do četiri godine života.

 

Riječ je o čarobnom mjestu koje postoji u dječjoj mašti na razmeđu jave i sna. Slijedeći čarobnu plavu zvjezdicu dolazimo u Noćni vrt, u topli i ljupki svijet, dom smiješnih i različitih igračaka koje žive zajedno i sretno brinući se jedne za druge.

 

Ovo je moderna je interpretacija dječje slikovnice koja vodi dijete na maštoviti put na kojem upoznaje luckaste likove, a pritom se opušta i zabavlja. Ton serije namjerno je literaran. Riječi, rime i glazba donose sretan svijet milih likova i šašavih dječjih pjesmica. Scenografija je fantastična, a serija, iako snimljena u pravoj šumi, isprepleće suvremene tehničke inovacije u kostimima živih likova s kompjutorskom animacijom kako bi najmlađi gledatelji doživjeli potpuno televizijsko iskustvo.

Komentari (0)

Foto