petak, 26.04.2024 22:00

Luke Nguyen: Čari indijske kuhinje (2023)

Luke Nguyen's India (Originalni naziv)

kulinarski show

Luke Nguyen upoznaje lokalne kuhare i kuhare koji ga uvode u svijet indijske kuhinje

sez.1 ep.7Luke ide putem začina do Thekkadyja smještenog visoko u planinskom lancu Zapadni Gati. Putujte s njim dok on zaranja u aromatični svijet plantaža začina, uživajući u okusima izravno s izvora.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Luke Nguyen

Filmografija

Luke je godinama putovao svijetom istražujući različite kulture i kuhinje, ali ne postoji destinacija, po njegovom mišljenju, koja se može usporediti s Indijom. Sada je svoje iskustvo i fascinaciju ovom zemljom odlučio podijeliti s gledateljima.

Luke će gledatelje povesti na putovanje ovom čudesnom zemljom tijekom kojeg će jesti jedinstvenu uličnu hranu na ulicama Mumbaija i pripremati aromatična jela na užarenom ugljenu u gradu Varanasi, na obalama rijeke Ganges. Mirisi, zvukovi i boje Indije jedni su od glavnih aktera ove serije. Indija je za mnoge daleka i egzotična nepoznanica, zbog čega će nam je Luka, barem u ovoj emisiji, pokušati približiti. U jednoj od prvih epizoda uvest će nas u mjesto koje je duša svake kuhinje – tržnicu. A tržište u Indiji je daleko od svakodnevnog. Ondje nas u razgovoru s lokalnim prodavačima uči o drevnim tradicijama, vodeći nas stazom kojom svakodnevno prolaze od svojih polja do štanda.

Komentari (0)

Foto