subota, 04.05.2024 06:25

Koordinacija (2023)

Koordinacija (Originalni naziv)

magazin

Specijalizirana tjedna emisija o građevinarstvu

Vodimo vas na zagrebačko gradilište na kojem vas upoznajemo s građevinskim elementom koji više od 41 godinu štiti vašu zgradu na mjestima na kojima je najranjivija. Gost rubrike Notes je Michael Unterhofer s kojim razgovaramo o mogućnostima korištenja toplinske i zvučne izolacije. U Miljokazu putujemo u Rim - grad s najvećim brojem arhitekata po glavi stanovnika. Jedan od njih je i Šibenčanin Jeronim Bumbak. U Tips and Tricksima inženjer građevinarstva Tomislav Bastašić otkriva što je i kako se pripremiti za tehnički pregled građevine. Je li moguće napraviti gips kartonsku ploču i može li ona izgledati poput one iz tvornice, doznajte u Antinoj garaži.
 

Pred nama je specijalizirana tjedna emisija o građevinarstvu koja na zabavan način donosi aktualne teme i razgovore s vodećim hrvatskim stručnjacima, znanstvenicima i inženjerima.

Ime projekta proizlazi iz uvriježenog termina na gradilištu kada se sastaju svi sudionici u izgradnji neke građevine da bi koordinirali trenutačne i buduće aktivnosti. Antina garaža, Notes, prilozi, intervjui, Tips and Tricksi, Miljokaz, vijesti - samo su neke od sastavnica ove emisije.

Komentari (0)

Foto