petak, 26.04.2024 17:25

Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi! (2022)

Rudolph's Bakery: Altijd Feest! (Originalni naziv)

kulinarski show

Tko voli slana i slatka peciva? Dobro, osim tebe i nas? Pa Rudolph van Veen, tko drugi!

sez.1 ep.19U ovoj posebnoj epizodi Rudolph slavi Pride u pekarnici. Zajedno s Patrickom Martensom, rade pravu Pride tortu na bazi biskvita od badema, puno voća i jestivog cvijeća.
 
Režija:
Scenarij:
Uloge: Rudolph van Veen

Filmografija

Gledati Rudolpha u poslu pečenja je prvoklasna zabava. U svojoj nam pekarnici pokazuje koje se delikatese mogu pripremiti za određene blagdane, ali i za rođenja, rođendane ili vjenčanja.

Proslavljeno TV lice kanala 24Kitchen te kuhar i slastičar svjetskog glasa, Rudolf van Veen za ovo ljeto pripremio nam je show koji ćemo s užitkom gledati. Kao što i samo ime govori, Rudolph će u svojoj novoj emisiji "Rudolfova pekarnica: Uvijek se slavi!" s gledateljima podijeliti omiljene recepte za sve vrste slatkih i slanih poslastica koje su neophodne za svako slavlje. Rudolph odlazi u pekarnicu i otkriva kakva se ukusna peciva mogu pripremiti za blagdane kao što su Uskrs, Božić, Majčin i očev dan, Valentinovo, karneval, Nova godina, Eid al-Fitr i Hanuka. Naravno, omiljeni kuhar neće zaboraviti na recepte za rođendane, proslave rođenja djeteta i vjenčanja. Iako ih tijekom ljeta, zbog njihove vitke građe i oblika, čuvamo, ili barem neki od nas, sigurni smo da nećete odoljeti da ne napravite barem jedan od Rudolphovih specijaliteta. Ako ne možete smisliti dobar razlog za slavlje, nazdravite ljetu koji je pred vama!

Komentari (0)

Foto