petak, 26.04.2024 16:00

Jednostavni recepti Susy Massetti (2016)

Simply Susy (Originalni naziv)

reality show

Putujemo i istražujemo svježe, lokalne sastojke

sez.1 ep.5Tko bi rekao da na ludoj vrućini bliskoistočne pustinje toliko toga raste? Kuharicu Susy je obilazak staklenika i ekoloških vrtova nadahnuo kuhati bez mesa.
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Susy Massetti

Filmografija

Chefica Susy Massetti u ovom nadahnjujućem serijalu putuje na mali arapski otok Bahrain kako bi istražila svježe, lokalne sastojke i naglasila koliko je jednostavno pripremiti ukusnu hranu iz udobnosti vlastitog doma.

Od ribe, riže i povrća, do začina, začinskih biljaka i sira, svaka epizoda se usredotočuje na jedan sastojak, dok Susy otkriva kako gledatelji mogu sami jednostavno pripremiti i najzahtjevnija jela. Susy je oduševljena hranom i potiče gledatelje da pokušaju pripremiti nešto drugačije u kuhinji, koristeći sastojke koji su dostupni lokalno. Njena emisija spoj je svega onoga što Suzi čini kao ličnost, a glavni začin je uvijek – jednostavnost. Iz epizode u epizodu otkrivamo magični spoj raznih kuhinja Sredozemlja iz čijih recepata do gledatelja dolaze najdivnije arome mora, soli, Sunca i Mediterana. Karijera je ovu ljubiteljicu hrane vodila od rodne Italije, preko Španjolske i Amerike, do Bahreina gdje je danas kulinarski savjetnik u ekskluzivnim restoranima Bliskog Istoka.

Komentari (0)

Foto