srijeda, 24.04.2024 02:23

Srca divljega Pantanala (2022)

Pantanal (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Obiteljska saga o klanovima Leôncio i Marruá

sez.1 ep.33Zé Leôncio traži oca i razočaran je jer ga nije našao. Madeleine optuži Gustava da ju je varao s Nayarom. Irma ne može vjerovati kad joj Madeleine kaže da će ponovno osvojiti Joséa Leôncija. Filó ulovi Levija s Nijemom i kaže djevojci da odluči želi li Levija ili Tibérija. José Lucas traži kamion koji su mu ukrali i želi pravdu. Nijema kaže Tibériju da joj se ne sviđa onako kako bi on to volio. José Lucas ostane bez prijevoza kad vozač koji mu je ponudio vožnju shvati da je bez isprava. Jove je u lovu sa Jumom. Nijema kaže Leviju da ne može otići iz Pantanala dok ne odradi zadatak zbog kojega je došla.
 
Režija: N/A
Scenarij: Benedito Ruy Barbosa
Uloge: Dira Paes, Marcos Palmeira, Jesuíta Barbosa

Filmografija

Brazilska telenovela pripovijeda o stočaru Joséu Leônciju koji s ocem Joventinom dolazi u negostoljubiv, divlji i močvarni Pantanal gdje se skrase. Jednoga dana stari Joventino ode sam hvatati divlje bikove koji slobodno žive u tome području i ondje nestane.

Prošle su mnoge godine, José Leôncio je postao bogati farmer. Odlazi u Rio de Janeiro i upozna Madeleine, mladu djevojku iz visokoga društva. Djevojčin otac Antero Novaes je okorjeli kockar u velikim dugovima. José Leôncio prosi Madeleine. Antero mu daje kćer i dobiva poveći iznos kako bi se izvukao iz dugova. No djevojka iz grada ne može se prilagoditi životu u Pantanalu. Nakon što rodi sina Joventina Neta iskoristi mužev odlazak da uz pomoć prijatelja Gustava pobjegne s djetetom natrag u Rio de Janeiro. Ogorčeni José Leôncio pokuša vratiti sina u Pantanal, ali ne pođe mu za rukom. Nastavi živjeti sa sluškinjom Filó s kojom je dobio sina Tadeua. No, prema Filóinoj želji, Tadeu je samo kumče Joséa Leôncija, a ne njegov zakoniti sin. Prošlo je više od dvadeset godina i Joventino Neto, Jove, odluči konačno otići ocu. Doživi toliki kulturni šok, nikako se ne može razumjeti s ocem...

Komentari (0)

Foto