subota, 20.04.2024 02:18

Srca divljega Pantanala (2022)

Pantanal (Originalni naziv)

drama romantika telenovela

Obiteljska saga o klanovima Leôncio i Marruá

sez.1 ep.31Levi kaže Nijemoj da mu se sviđa. Juma pokušava nagovoriti Jovea da se oslobodi straha od jahanja. Guta se rastuži kad sazna da je Jove zaljubljen u Jumu. Madeleine prekine suradnju s Nayarom. Psiholog Gustavo daje savjet tužnoj djevojci. José Leôncio se ugodno iznenadi kada sazna da su Tadeu i Tibério uspjeli dogovoriti da kupac stoke odmah plati stoku u gotovini. Trindade kaže Joséu Leônciju da je vidio njegove oči u pogledu starca s rijeke. José Leôncio govori Tibériju svoju priču s prostitutkom Generosom. Starac s rijeke promatra Joséa Leôncija. Trindade upozori Levija na Tibérija. Juma kaže Joveu da može slobodno otići iz kolibe ako želi. Filó kaže Joséu Leônciju da bi trebao biti zahvalan jer ima sinove koji se ne bore za njegov imetak. Starac s rijeke kaže Joveu "unuk", zagrle se i raznježe.
 
Režija: N/A
Scenarij: Benedito Ruy Barbosa
Uloge: Dira Paes, Marcos Palmeira, Jesuíta Barbosa

Filmografija

Brazilska telenovela pripovijeda o stočaru Joséu Leônciju koji s ocem Joventinom dolazi u negostoljubiv, divlji i močvarni Pantanal gdje se skrase. Jednoga dana stari Joventino ode sam hvatati divlje bikove koji slobodno žive u tome području i ondje nestane.

Prošle su mnoge godine, José Leôncio je postao bogati farmer. Odlazi u Rio de Janeiro i upozna Madeleine, mladu djevojku iz visokoga društva. Djevojčin otac Antero Novaes je okorjeli kockar u velikim dugovima. José Leôncio prosi Madeleine. Antero mu daje kćer i dobiva poveći iznos kako bi se izvukao iz dugova. No djevojka iz grada ne može se prilagoditi životu u Pantanalu. Nakon što rodi sina Joventina Neta iskoristi mužev odlazak da uz pomoć prijatelja Gustava pobjegne s djetetom natrag u Rio de Janeiro. Ogorčeni José Leôncio pokuša vratiti sina u Pantanal, ali ne pođe mu za rukom. Nastavi živjeti sa sluškinjom Filó s kojom je dobio sina Tadeua. No, prema Filóinoj želji, Tadeu je samo kumče Joséa Leôncija, a ne njegov zakoniti sin. Prošlo je više od dvadeset godina i Joventino Neto, Jove, odluči konačno otići ocu. Doživi toliki kulturni šok, nikako se ne može razumjeti s ocem...

Komentari (0)

Foto