Ljepotica i štreber (2011)

Geek Charming (Originalni naziv)

komedija

Film se temelji na istoimenom romanu Robin Palmer

 
Režija: Jeffrey Hornaday
Scenarij: Hilary Galanoy, Elizabeth Hackett
Uloge: Sarah Hyland, Matt Prokop, Jordan Nichols, Vanessa Morgan, Lili Simmons, ...

Filmografija

Robin Palmer, autorica romana, nije uopće htjela sudjelovati u filmu pa niti pročitati scenarij. Premijera filma bila je 11. studenog 2011. na Disney Channelu, a gledalo ga je 4,9 milijuna gledatelja što je bio rekord na kabelskoj televiziji taj tjedan.

Dylan Shoenfield je prava razmažena princeza na ''Woodlands Academy'' u Los Angelesu. Ima najpopularnijeg dečka, najpopularnije prijatelje i najnoviju odjeću koju svi žele.

Jedan dan Dylan slučajno upadne skupocjena torbica u fontanu, a situaciju spašava štreberski filmaš John Rosen koji zauzvrat želi snimiti dokumentarac o njoj i srednjoškolskoj popularnosti.

Dylan popušta i Josh dobiva priliku s dna društvene ljestvice doći u popularno društvo. No, Dylan nije računala da i štreberi mogu biti cool. Kad je dečko ostavi njena popularnost je pred raspadom. Može li bez njega Dylan postati kraljica maturalne večeri? Može li Josh sa svojim dokumentarcem osvojiti nagradu na filmskom festivalu? Tko će kome pomoći u ostvarivanju sretnog završetka?


Komentari (0)

Foto