utorak, 02.04.2024 09:58

Zlatna liga (2022)

Zlatna liga (Originalni naziv)

magazin zabava

Poznati koji su obilježili naše i vaše živote

Naša prva gošća - Darija Nonveiller Šesto nakon uspješne liječničke karijere upisala je školu fotografije Fotonaut i potpuno se posvetila fotografiji. 2022. bila je proglašena najboljim hrvatskim izlagačem na zagrebačkom Salonu fotografije. Naš drugi gost - Nenad Martić diplomirao je na Odsjeku likovne umjetnosti Pedagoškog fakulteta u Zagrebu. Bavi se ilustracijom, stripom i dizajnom. 2013. učlanjuje se u Fotoklub Zagreb te ubrzo dobiva niz domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja za svoje fotografije.
 

Od utorka do četvrtka svaki dan nakon Dobrog jutra! Voditeljski parovi 1. sezone: 1. Ivana Prohić i Vladimir Rončević; 2. Nada Šurjak i Zvonko Varošanec; 3. Ksenija Erker i Drago Celizić; 4. Mirjana Rakić i Drenislav Žekić; 5. Ljiljana Saucha i Božo Sušec.

Zlatna liga nova je emisija na HRT-u. Nije riječ o nogometu, već o nečem sasvim drugome, iako, posredno, ima veze s Prvom ligom, Premiershipom ili Serijom A. Naime, ugostit ćemo samo prvoligaše, tj. zlatnoligaše, osobe iz javnoga, kulturnoga, medijskoga, umjetničkoga, sportskoga života koji su obilježili naše i vaše živote, a koji su dobrano zagazili u umirovljeničke dane, i što je najljepše, i dalje su zanimljivi, aktivni, angažirani i prepuni životne radosti i snage.
Rado ćete ih gledati i uživati u čavrljanju s njima, sjetiti se prošlih vremena, ali i saznati više o tome što danas rade i o čemu snuju u budućnosti.

Komentari (0)

Foto