utorak, 02.04.2024 10:59

Dr. Beck (2022)

Dr. Beck (Originalni naziv)

magazin obrazovni

Na konzultacije vas zove dr. Beck, liječnik kojeg ćete voljeti i kojem ćete vjerovati!

Dr. Natko Beck, kao radiolog, a i njegovi kolege, osobito pedijatri i otorinolaringolozi, kroz svoj se radni vijek susreću sa svakojakim primjerima stranih tijela u pacijentovim tijelima. U našoj današnjoj emisiji zadržat ćemo se na dišnim putovima i gastrointestinalnom traktu, te vas podučiti što učiniti u tom slučaju te kako spriječiti da do takvih situacija ne dođe. Gosti emisije su prof. dr. sc. Tomislav Baudoin, dr. med. spec. otorinolaringologije i subspec. plastične kirurgije glave i vrata i izv. prof. dr. sc. Iva Mihatov, dr. med. spec. pedijatrije, subspec. pedijatrijske pulmologije.
 
Režija:
Scenarij: Vesna Luković Žarn, Anamaria Corazza, ...
Uloge: Natko Beck

Filmografija

Toliko je pitanja i nedoumica kada je o zdravlju riječ, a odgovore će nam dati naš doktor Natko Beck i njegovi sugovornici.

Zdravlje nema alternative. Budite uz dr. Becka i doznajte više o zdravstvenim problemima, kako se nositi s njima, kako ih liječiti i spriječiti... Svoje će znanje dr. Beck podijeliti s vama, a sa svojim kolegama stručnjacima učinit će informacije o zdravlju dostupnijima i razumljivijima.

Komentari (0)

Foto