nedjelja, 21.04.2024 23:33

Životinje s kamerama (2018)

Animals with Cameras (Originalni naziv)

dokumentarni

Posve novi način gledanja na život životinja

sez.1 ep.1Bilo da su na drveću ili ukopane u zemlju, životinje se zadržavaju pola života na mjestima koja su ljudima nedostupna. Kamere po mjeri postavljene na divlje životinje omogućuju nam da zakoračimo u svijet koji nam je inače izvan dosega i otkrijemo novu znanost i dotad neviđeno ponašanje kroz njihove oči. Gledajte novorođene merkate prvi put snimljene u njihovu podzemnom brlogu, pridružite se pingvinima dok love u Atlantskom oceanu i otkrijte tajne navike obitelji čimpanza u drveću. Serija pruža novi pogled na prirodu, omogućuje nam da jedemo, spavamo i živimo s najfascinantnijim životinjama na svijetu. Ova inovativna serija donosi posve novi način gledanja na život životinja i otkriva neočekivana nova ponašanja zahvaljujući minikamerama. Snimatelj divljih životinja Gordon Buchanan predvodi ekipu stručnjaka za kamere koji se udružuju sa znanstvenicima i pričvršćuju kamere na životinje. U Kalahariju prvi put snimamo mladunce merkata ispod zemlje. U Kamerunu kamere otkrivaju je li siroče čimpanze dovoljno vješto da se pridruži obitelji čimpanza u šumi. U Argentini svjedočimo epskim putovanjima i nevjerojatnim lovačkim podvizima Magellanovih pingvina i saznajemo što je potrebno za podizanje obitelji pingvina.
 
Režija: N/A
Scenarij: Giles Badger, Doug Hope, Ted Oakes
Uloge: Gordon Buchanan, Marlice van Vuuren, Mimi Swift

Filmografija

Ova inovativna serija donosi posve novi način gledanja na život životinja i otkriva neočekivana nova ponašanja zahvaljujući minikamerama. Snimatelj divljih životinja Gordon Buchanan predvodi ekipu stručnjaka za kamere koji se udružuju sa znanstvenicima i pričvršćuju kamere na životinje.

U Kalahariju prvi put snimamo mladunce merkata ispod zemlje. U Kamerunu kamere otkrivaju je li siroče čimpanze dovoljno vješto da se pridruži obitelji čimpanza u šumi. U Argentini svjedočimo epskim putovanjima i nevjerojatnim lovačkim podvizima Magellanovih pingvina i saznajemo što je potrebno za podizanje obitelji pingvina.

Komentari (0)

Foto