subota, 20.04.2024 10:15

Tata i ja (2022)

Tata i ja (Originalni naziv)

dokumentarni dječji

Zajednički rad tate Domagoja i 6-godišnjeg Tristana kao igra kroz koju on uči o svijetu

Nastavak igranog serijala koji se zasniva na kreativnom druženju roditelja i djece. Serijal prikazuje kako je druženje u obitelji iznimno važan dio odrastanja svakog djeteta. U 2. sezoni serijala "Tata i ja", Tristan i njegov tata Domagoj odlaze na izlete gdje njihovo druženje i istraživanje, ponekad i svladavanje izazova, postaje zabava i učenje za oboje. A kako i sami kažu - najvažnije je da će im svaka od avantura koju su zajedno doživjeli na tom putu postati vrijedna uspomena na vrijeme koje su proveli zajedno.
 

Upustit će se u izradu kućice za ptice, ribičkih štapova, štitova i mačeva, luka i strijele, kućice za psa, vodenice, soka od bazge, bazena u vrtu, zmajeva, viseće kuglane i škrinje za igračke.

Tristan je znatiželjan dječak i često s tatom provodi vrijeme izrađujući različite predmete. Uz jednostavne zadatke Tristan saznaje kako nešto funkcionira, ali i kako neki predmet dizajnirati, modelirati, i dati mu novu uporabnu vrijednost, jer su svi predmeti nastali u serijalu od prirodnih i/ili recikliranih materijala.

Komentari (0)

Foto