četvrtak, 25.04.2024 14:48

Cocomelon (2019)

Cocomelon (Originalni naziv)

dječji animirani obiteljski

Uz ovu škvadru, svaki dan je tulum!

sez.1 ep.11Uz ovu škvadru, svaki dan je tulum! Naučite slova, brojke, boje, glasanje životinja i još puno zabavnih stvari uz malenog J.J.-a, sestricu YoYo, brata TomToma, mamu i tatu. Ova vesela obitelj pripremila je mnoštvo nezaboravnih pjesmica, pomno odabranih plesnih koreografija, puno zabave i smijeha te igrica u kojima će uživati čitava obitelj. Ne propustite nezaboravno Cocomelon obiteljsko druženje!
 
Režija: N/A
Scenarij: N/A
Uloge: Hannah An, Alice Cho, Ava Madison Gray

Filmografija

U gradu Cocomelonu beba JJ i njegova braća i sestre doživljavaju razne avanture kroz koje uče o svijetu oko sebe i pokazuju najmanjim gledateljima kako se nositi s raznim situacijama.

Naučite slova, brojke, boje, glasanje životinja i još puno zabavnih stvari uz malenog J.J.-a, njegovu sestricu YoYo, brata TomToma, mamu i tatu. Ova vesela obitelj pripremila je mnoštvo nezaboravnih pjesmica, pomno odabranih plesnih koreografija, puno zabave i smijeha te igrica u kojima će uživati čitava obitelj. Ne propustite nezaboravno Cocomelon obiteljsko druženje! Najgledanija online serija na svijetu! Od srpnja 2021. YouTube kanal Cocomelon može se pohvaliti titulom najgledanijeg kanala u SAD-u i drugog najgledanijeg na svijetu. Također, kanal čvrsto drži prvo mjesto dječjeg kanala s najviše pretplatnika na svijetu te je drugi kanal s najvećim brojem pretplatnika u svijetu! Vrhunska 3D animacija i poučne pričice i životne lekcije u obliku rimovanih i lako pamtljivih pjesmica (s titlovima ispisanima na dnu ekrana) savršena su zabava za najmlađe koji uče o svijetu koji ih okružuje. Prema riječima tvoraca serije, glavni je cilj okupiti obitelj pružajući im zabavan i edukativan sadržaj te roditeljima dati priliku da podučavaju svoju djecu i igraju se skupa dok gledaju 'Cocomelon'.

Komentari (0)

Foto