Cimerica (2011)

The Roommate (Originalni naziv)

triler horror drama

Sarina nova cimerica skriva smrtonosnu tajnu

 
Režija: Christian E. Christiansen, Richard Robertson
Scenarij: Sonny Mallhi, Nick Bylsma
Uloge: Minka Kelly, Leighton Meester, Cam Gigandet, Chris Bylsma

Filmografija

Ubrzo nakon dolaska u školu Sara se sprijatelji s cimericom Rebeccom. Ali Sara se ubrzo suoči sa strašnom istinom da je njezina nova prijateljica opsesivna i neuravnotežena… a možda čak i ubojica!

Sara, mlada nadarena studentica dizajna iz Iowe, doseli se u Los Angeles željna upoznati grad i započeti studij. Zgodna, vrckava i znatiželjna, Sara šarmira svoje kolege iz doma, pogotovo dodijeljenu joj cimericu Rebeccu. Rebecca, imućna djevojka iz Pasadene, odmah postane Sarina zaštitnica upoznavši je s kulturnim znamenitostima grada i posuđujući joj prepun ormar dizajnerske odjeće. Ali dok se Sara sprijateljuje sa sve više ljudi iz kampusa, kao što je partijanerica Tracy, Rebecca se zatvara u sebe i namrgođeno kritizira društveni život svoje cimerice.

Kada se Sara zaljubi u Stephena, a njezina mentorica i uspješna dizajnerica Irene dođe u grad, ona ima sve manje vremena za druženje s Rebeccom koja čvrsto odluči imati Saru samo za sebe. Rebeccino čudno ponašanje uzbuni Saru kad posumnja da Rebecca sabotira njezine ostale veze. Kad Sara nevoljko pristane s Rebeccom otići na večeru za Dan zahvalnosti u raskošnu kuću njezinih roditelja, ondje otkrije tajnu koja je uvjeri da mora odmah napustiti cimericu i useliti se Stephenu.

Ali dok se Sara pokušava udaljiti od bivše cimerice koja je sve više opsjednuta njome, Rebeccino ponašanje postane nasilno i izvan kontrole, a njihov konačni sukob postaje neizbježan.


Komentari (0)

Foto