Po jutru se dan poznaje (2010)

Morning Glory (Originalni naziv)

komedija drama romantika

Mlada producentica dobije posao u najgoroj jutarnjoj informativnoj emisij u zemlji

 
Režija: Roger Michell
Scenarij: Aline Brosh McKenna
Uloge: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton

Filmografija

Komičan pogled na svijet televizije u živo u kojem pratimo očajnu producenticu informativnog programa koja pokušava smiriti sukob voditeljice i njezina nespretnog, ali legendarnog kolege, kako bi spasila njihovu jutarnju emisiju.

Nakon otkaza u redakciji vijesti, radišna televizijska producentica Becky Fuller (Rachel McAdams) osjeća da joj je karijera u škripcu baš kao i njezin ljubavni život. Nenadano se zaposli u emisiji "Daybreak" (najlošijoj jutarnjoj informativnoj emisiji u zemlji) i odluči je osvježiti tako što će dovesti legendarnog voditelja Mikea Pomeroya (Harrison Ford). Nažalost, Pomeroy ne želi prenositi televizijske priloge koji se bave tračevima o slavnima, vremenu, modi i zanatima, a kamoli raditi s voditeljicom Colleen Peck (Diane Keaton), bivšom kraljicom ljepote i dugogodišnjom ličnosti jutarnjih emisija kojoj savršeno odgovara prenositi jutarnje "vijesti".
I dok Beckyna ljubavna situacija s kolegom Adamom Bennettom (Patrick Wilson) cvate, sukob Mikea i Colleen eskalira, prvo iza, a onda i pred kamerama te se Becky mora brzo organizirati kako bi spasila svoj ljubavni život, reputaciju, posao i u konačnici samu emisiju.

Komentari (1)

Foto