subota, 20.04.2024 08:42

Najbolji dan (2020)

Najbolji dan (Originalni naziv)

zabava dokumentarni

HRT-ova domaća edukativna igrano-dokumentarna serija za djecu o izazovima odrastanja

sez.1 ep.5U malo mjesto Šemovec Digidigi je stigao na poziv djevojčice Franke. No Franka ga nije pozvala zbog sebe, nego kako bi pomogao njezinu najboljem prijatelju Viktoru. Viktor se ne voli odvajati od mame i tate. Teško mu je kad su oko njega nepoznati ljudi na nepoznatom mjestu. Pred Viktorom je važan izazov jer u životu će često biti na nepoznatom mjestu s neznancima. Kao paketić prve pomoći Digidigi je Viktoru i Franki darovao digizor. To je sprava koja povezuje srce i oči. Onaj kojeg voliš uvijek ti je blizu. A hoće li se Viktor osmjeliti i krenuti sam na tečaj koji već odavno želi pohađati, otkrijte u epizodi koju posvećujemo svim najboljim prijateljima gdje god bili. Redatelj: Andrija Tomić Urednica: Ida Tomić
 
Režija: Jakov Nola
Scenarij: Ida Tomić
Uloge:

Filmografija

Riječ je o seriji od sedam nastavaka u kojoj upoznajemo djecu predškolskog uzrasta koja su suočena s različitim izazovima odrastanja. Priče nisu izmišljene, protagonisti i njihovi izazovi su stvarni.

Svaka epizoda, u trajanju od 8 minuta, prati dijete koje pokušava savladati izazov sukladan svojoj dobi. U trenutku kada dijete poželi odustati, pojavljuje se lutak Digi Digi, jedini fiktivni lik u seriji. On je djetetov zamišljeni prijatelj i superjunak. On je tu da pomogne djetetu suočiti se sa strahom, on ga ohrabruje i potiče da ustraje, a uz pomoć Digi Digija svaki se izazov na kraju uspješno riješi.

Komentari (0)

Foto