subota, 20.04.2024 10:25

Šareni lonac (2020)

Šareni lonac (Originalni naziv)

dječji kulinarski show

Kuharski show za djecu

Opet kuhamo! Chef Mario Mihelj i njegovi mali pomoćnici kuhaju i pritom se dobro zabavljaju! U svakoj epizodi skuhaju ili naprave po jedno jelo. Kuhaj i ti s nama!
 
Režija: Petar Orešković
Scenarij: Siniša Bahun
Uloge: Hrvoje Krajnović, Sofija Ivanov, Marija Zubak, Šimun Tomljenović, Luka Jakab

Filmografija

Kuhar Hrvoje ima pune ruke posla. Istovremeno kuha tri jela i nered je u kuhinji. Na pamet mu padne da bi trebao pomoćnike i odjednom se začuje kuc-kuc na vratima. Ulaze Sofi, Mare, Šimun i Luka, nestašna djeca željna igre i zabave!

Hrvoje ih uspije zainteresirati za kuhanje i u svakoj epizodi skuhaju jedno jelo. No Hrvoje im postavlja i neke zamke. U tajnu kutiju smjesti uvijek jednu tajanstvenu namirnicu koju djeca opipom (ako ne ide onda po mirisu) trebaju odgonetnuti. Hrvoje je malo zaboravan pa u svakoj epizodi zaboravi ključni sastojak. Dok on biciklom luta po selu tražeći zaboravljenu namirnicu, djeci se otvara prostor za igre. Koriste sve što nađu u kuhinji, a Hrvoje nema pojma da su se igrali. Završetak epizode je večera na terasi, a djeca obično smisle neku podvalu za Hrvoja. Uvijek je zatečen, ali šalu dobro prihvati. Kuhanje je zabavno! Pogotovo ako su kuhari djeca.

Komentari (0)

Foto