četvrtak, 25.04.2024 14:18

Mašta crta svašta (2020)

Mašta crta svašta (Originalni naziv)

zabava dječji

Najmlađi u samo nekoliko poteza mogu stvoriti čaroliju na papiru

sez.4 ep.19"Mašta crta svašta" je RTL-ov serijal u kojem najmlađi mogu u samo nekoliko poteza stvoriti čaroliju na papiru! Tijekom svake emisije mališanima pokazujemo kakvi sve zanimljivi likovi ili stvari nastaju od samo jednog slova abecede i brojke! Također učimo i na koji način iskoristiti osnovne geometrijske likove za prava mala remek-djela. Obraćajući se djeci jednostavnim jezikom, ''Mašta crta svašta''  format je za sve one koji želi razviti svoj umjetnički talent i potaknuti kreativnost.
 
Režija: Sanja Zdorc
Scenarij: Sanja Zdorc
Uloge:

Filmografija

Serijal u kojem će gledatelji naučiti kako u nekoliko koraka i od samo jednog slova ili brojke mogu nastati prava mala remek-djela.

Tijekom svake emisije mališanima pokazujemo kakvi sve zanimljivi likovi ili stvari nastaju od, pazite sad, samo jednog slova abecede i brojke! Također učimo i na koji način iskoristiti osnovne geometrijske likove za prava mala remek-djela… Obraćajući se djeci jednostavnim jezikom, ''Mašta crta svašta'' odličan je format za sve one koji želi razviti svoj umjetnički talent i potaknuti kreativnost.

Komentari (0)

Foto