ponedjeljak, 01.01.0001 00:00

Dr. Oz (2009)

The Dr. Oz Show (Originalni naziv)

talk show

Zdravstveni stručnjak iz Oprah showa gledateljima nudi aktualne i zanimljive informacije o zdravlju

 

Mehmet Oz, popularni vrhunski zdravstveni stručnjak iz Oprah showa 2009. pokrenuo je vlastiti talk show gdje gledateljima nudi inspirativne priče, aktualne teme i informacije od toga kako smršavjeti, hraniti se i ostati mladolik, do veza, seksa i svladavanja sukoba i stresa.

Koristeći svoju popularnost kao vrhunski zdravstveni stručnjak u Oprah showu, dr. Mehmet Oz pokrenuo je 2009. The Dr. Oz Show koji je ubrzo postao jedan od najgledanijh televizijskih talk showa. Show nudi aktualne i zanimljive informacije, kao i inspirativne priče u vedrom i zabavnom tonu, a sve iz jedinstvene perspektive dr. Oza. Uz pomoć vodećih stručnjaka na svojim područjima dr. Oz pomaže gledateljima pružajući im informacije od toga kako smršavjeti, hraniti se i ostati mladolik, do veza, seksa i svladavanja sukoba i stresa. Show se snima pred publikom u Studiju 6 A u legendarnom njujorškom centru Rockefeller, a ove je godine dobio dvije nagrade Emmy na dodjeli Emmyja za dnevni program 2011. godine.

Dr. Oz je potpredsjednik Odsjeka za kirurgiju i profesor kirurgije na sveučilištu Columbia. Ravnatelj je Kardiovaskularnog instituta i Komplementarnog medicinskog programa pri bolnici New York Presbyterian te godišnje izvede 100 operacija srca. Njegovi istraživački interesi uključuju operacije zamjene srca, minimalno invazivnu kardijalnu kirurgiju, komplementarnu medicinu i politiku zdravstvene skrbi.

Objavio je više od 400 autorskih radova, poglavlja knjiga i medicinskih publikacija te registrirao nekoliko patenata.Piše redovitu kolumnu u časopisu Esquire i jedan je od urednika Oprina časopisa O. Vodi i dnevni talk show "Oprah Radio" na radiju Sirius XM.


Komentari (12)

Foto