Dva dečka i djevojka (1998)

Two Guys and a Girl (Originalni naziv)

komedija

Radnja prati živote, sazrijevanje i prijateljstvo troje mladih no karakterno potpuno različith ljudi

 
Režija: John Fortenberry, Michael Lembeck, Gail Mancuso...
Scenarij: Danny Jacobson, Kenny Schwartz, Rick Wiener, ...
Uloge: Traylor Howard, Ryan Reynolds, Richard Ruccolo, Suzanne Cryer, ...

Filmografija

"Dva dečka i djevojka" komedija je o životu, ljubavi i prijateljstvu. Radnja serije odvija se u Bostonu i glavni su likovi troje mladih - Berg, Pete i Sharon.

Dva "dečka" - Berg (Ryan Reynolds) i Pete (Richard Ruccolo) - zajedno studiraju i žive u Bostonu. Berg je taj koji živi iz dana u dan, a Pete opsesivno pokušava analizirati i predvidjeti svaku situaciju. Berg je opušteni student medicine, a Pete neurotični budući arhitekt. Pete se pokušava držati unutar zadanih pravaca svoga zacrtanog života, ali Berg ga neprestano pokušava skrenuti s puta i promjeniti njegove principe.

"Djevojka" je Sharon (Traylor Howard), u početku susjeda s gornjeg kata, a poslije njihova najbolja prijateljica. Sharon je uporna i jaka žena, ali istodobno je često u dvojbi. Kako bi zaradili za svoj dokoni studentski život, njih dvojica rade u obližnjoj piceriji, mjestu u kojem se iz nepoznatog razloga često pojavljuju poprilično neobični i čudnovati likovi.

U početku serije Berg, Pete i Sharon još su sasvim mladi i cijela je budućnost pred njima, uključujući i  brige i nevolje koje mladost nosi. Serija prati sazrijevanje svih troje likova od bezbrižnih studenata bez ozbiljnih veza do radnih ljudi sa svojim domom, pa čak i... brakom, u Sharoninu slučaju. Ali najvažnije je od svega da kroz sve te godine njihovo prijateljstvo postaje sve jače i pretvara se u jednu od najdragocjenijih stvari u njihovim životima.

 


Komentari (0)

Foto