Slučaj 39 (2009)

Case 39 (Originalni naziv)

triler horror

Iskusna socijalna radnica Emily nailazi na tajanstveni slučaj desetogodišnje Lilith

 
Režija: Christian Alvart
Scenarij: Ray Wright
Uloge: Renée Zellweger, Jodelle Ferland, Ian McShane, Bradley Cooper

Filmografija

"Oscarom“ nagrađena Renee Zellweger zvijezda je ovoga sablasnog nadnaravnoga trilera o socijalnoj radnici kojoj biva dodijeljen neobičan i uznemirujući slučaj Lilith Sullivan, djevojčice s tajanstvenom prošlosti.

Socijalnoj radnici Emily Jenkins (Renée Zellweger) dodijeljen je slučaj obitelji Sullivan i ona odlazi razgovarati s roditeljima desetogodišnje Lillith (Jodelle Ferland). Otac Edward (Callum Keith Rennie) i majka Margaret (Kerry O'Malley) optuženi su za zlostavljanje kćeri pa Emily od njih zatraži dodatni razgovor kako bi mogla doći do zaključka o čemu se točno radi. Da je situacija daleko opasnija i kompliciranija nego što je mogla i pretpostaviti, shvatit će kada usred noći zajedno s detektivom Barronom (Ian McShane) upadne u dom Sullivanovim i vidi kako roditelji žele kći ugurati u pećnicu



Odličan horor "Slučaj 39” snimio je njemački redatelj Christian Alvart, kojeg se sjećamo po sjajnom trileru "Antibodies" iz 2005. Uz Renee Zellweger, u ovom napetom psihološkom hororu originalnog scenarija i vrsnih izvedbi, od istaknutih glumaca pojavljuju se i Ian McShane, kojeg smo nedavno gledali kao Walerna u "Stupovima zemlje”, Bradley Cooper iz prošlogodišnjeg hita "Savršena formula” i "Mamurluka” te Callum Keith Rennie, kojeg se sjećamo kao Leobena iz "Battlestar Galactice”.

Komentari (8)

Foto