subota, 27.04.2024 20:15

Zvijezde pjevaju (2022)

Zvijezde pjevaju (Originalni naziv)

zabava glazba

Nova sezona popularnog glazbeno-natjecateljskog showa

sez.1 ep.5U ovoj iznimno kraćoj sezoni već smo stigli do polufinala, i to polufinala u kojem prvi put u showu Zvijezde pjevaju ispadaju - dva para! Prošlu su subotu natjecanje napustili Jelena Pajić i Vjeko Ključarić te se ovog vikenda za finale bori pet parova izvodeći po dvije pjesme žanrova koje još nisu izveli. Za tih pet parova može se glasati tijekom cijelog tjedna i, naravno, za vrijeme showa. Oni su: Lejla Filipović i Bojan Jambrošić - 065 22 44 01, odnosno Par1 na 60006 Igor Barberić i ivana Kindl - 065 22 44 02, odnosno Par2 na 60006 Mihovil Španja i Goran Bošković - 065 22 44 04, odnosno Par4 na 60006 Dea Presečki i Dino Petrić - 065 22 44 07, odnosno Par7 na 60006 Ivana Mišerić i Alen Đuras - 065 22 44 08, odnosno Par8 na 60006 Ovog ćemo tjedna imati i malu privremenu promjenu u sastavu žirija: umjesto Danijele Martinović, poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet će Nikša Bratoš. S tom promjenom ne mijenja se njihova uloga, koja i dalje mora biti edukativna, objektivna, kritična, ali i puna razumijevanja. No, što je manje parova, veću moć u odlučivanju imaju glasovi publike, koji često znaju biti presudni. Uoči svoje velike turneje, kao gosti nastupit će "Prljavo kazalište". Njihova nova pjesma Molim Boga da svane odlično kotira na domaćim top ljestvicama. Društvene mreže showa sve su vrijeme aktivne, svakodnevno se družimo na Instagramu, Facebooku i TikToku. Sve detalje o parovima možete doznati i na našem webu hrt.hr/zvijezde-pjevaju, ali i u oba dosadašnja podcasta ove sezone na našem YouTube kanalu. Posljednji je na rasporedu već ove nedjelje, a u njemu će osim finalista gostovati i voditelj Duško Ćurlić te gost iznenađenja. Emisija je sedam dana dostupna i na našoj platformi HRTi.
 
Režija: Tihomir Žanr
Scenarij: Alen Đurica
Uloge: Barbara Kolar, Duško Ćurlić

Filmografija

Subotom u udarnom terminu uživajte, smijte se i, naravno, pjevajte uz nove zvijezde te nove i stare mentore showa Zvijezde pjevaju! 13. sezona će, iznimno, imati šest epizoda, no broj parova ostaje isti. Zbog toga će posebno uzbudljiva biti peta epizoda - tad će nas napustiti dva para. Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Dino i Neda, no oboje već imaju mentorskih iskustava.

13. sezona popularnog zabavnog showa:
- bivša miss, poduzetnica i model Lejla Filipvić i Bojan Jambrošić;
- koreograf i redatelj Igor Barberić i Ivana Kindl;
- voditeljica Jelena Pajić i Vjeko Ključarić;
- paraolimpijac i najtrofejniji hrvatski sportaš Mihovil Španja i Goran Bošković;
- glumica Tara Rosandić i Lara Antić Prskalo;
- plesač, plesni učitelj i sudac Nicolas Quesnoit i Neda Parmać;
- glumica Dea Presečki i Dino Petrić te
- radijska voditejica Ivana Mišerić i Alen Đuras.

12. sezona, natjecateljski pjevački parovi:
- glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević,
- chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA,
- glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić,
- modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl,
- spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić,
- voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović,
- voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras,
- glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.
Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Ivanka, ZSA ZSA, Ivan i Vjeko, ali ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega. U novoj sezoni od 7 epizoda i ovaj put donosimo osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji otkrit ćemo pjesme koje su zvijezdama obilježile život. Žanrovi su ostali isti - samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu. Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja. I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj - u udarnom terminu subotom na HTV1.

Komentari (7)

Foto