Sve je moguće (2009)

Imagine That (Originalni naziv)

komedija drama fantastika

Prezaposleni otac otkriva čudesni svijet mašte

 
Režija: Karey Kirkpatrick
Scenarij: Ed Solomon, Chris Matheson
Uloge: Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi, Ronny Cox, Stephen Rannazzisi

Filmografija

Evan Danielson (Eddy Murphy) je uspješni financijski direktor koji zbog posla zapostavlja svoju sedmogodišnju kćer (Yara Shahidi). Kako bi riješio krizu koju prolazi zbog manjka samopouzdanja i sve lošijeg stanja na poslu Evan se povlači u zamišljeni svijet svoje kćeri…

Uspješni financijski agent Evan Danielson (Eddie Murphy) maksimalno je usredotočen na posao. Stvari mu nikada ne izmiču kontroli, a njegovi klijenti su uvijek zadovoljni odrađenim poslom i investicijama. No Evanu posao ne ostavlja puno vremena za sedmogodišnju kćer Oliviju (Yara Shahidi), koja zbog očeve odsutnosti postaje asocijalna i bježi u zamišljeni svijet. Kroz igru u Olivijinom svijetu mašte Evan će pronaći važne životne odgovore.
Poznat po odličnom animiranom filmu "Preko ograde", redatelj Karey Kirkpatrick, inače poznatiji po scenarijima ("The Spiderwick chronicles", "The hitchhiker's guide to galaxy"), ovaj put snimio je komediju u kojoj je dobro odmjerio i stvorio ravnotežu dozom humora i ozbiljnosti. U ovoj sjajnoj obiteljskoj komediji, slavni komičar Eddie Murphy našao se u ulozi oca koji u svijetu mašte, u kojem je zaista sve moguće, pronalazi pravi put i prosvjetljenje.

Komentari (0)

Foto