Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Bujica

1 2 3
  • #1
    5 13

    postova:1
    ante pelivan @ 2.12.2016. 18:56

    Vladimiru Bujancu Dajem Nabolju ocijenu 10 puktova taj Novinar najbolji u nasoj lipoj Hrvatskoj

    Hvala Bogu pa takvi Novinara sto imamo.

  • #2
    5 6

    postova:264
    filmofil1983 @ 2.12.2016. 20:13
    Ajmeee... Ufffff
  • #3
    7 6

    postova:128
    mario1505 @ 2.12.2016. 20:20

    Ante, skoro pa te žalim. 

  • #4
    7 7

    postova:1090
    yuma @ 2.12.2016. 21:06

    Velimir je čudnovati šmrkač kojemu je pomućen um, a njegova je emisija plod najmračnijih kuteva ljudskog uma

  • #5
    9 8

    postova:517
    svrljozvrljo @ 2.12.2016. 23:33

    Taj ja Bujanac nakaradni provokator i tipični uedski usta*a koji nebi '41 ili '91 fronti ni primirisao a kamoli boj vodio. Jedina korist te emisije je da ,fakat neki gosti imaju šta za reč i za dodat za našu informativnu širu sliku. Stanković, srednjostrujaš i konformist je ipak daleko ljudskija figura od Bujanca, iako mu je emisija često bezveznija od ovog drugog.Zaključak , nek postoje pa nek narod mućne glavom.

  • #6
    6 8

    postova:22
    goc355 @ 27.1.2017. 19:06
    Ante, sve si rekao, a o sebi najviše... Upravo za takvu publiku kao što si ti je ta emisija i namijenjena. Za nepismene rvatine koje se ne znaju ni potpisati a kamoli da su završili osnovnu školu. A najjače mi je kad se kaže da je to informativna emisija u kojoj su gostovali brojni poznati Hrvati... Hebrang, Hasanbegović, Ilčić pa i kokolinda... Blago nama s takvim voditeljima ujkanima i gostima kojima taj kriminalac daje prostora. S kim si takav si...
  • #7
    7 7

    postova:1
    dusko besenic @ 7.3.2017. 2:08

    Ne kažem da je g.Bujanec najbolji novinar u Hrvatskoj,ali barem iznosi ono što antihrvatski mediji ne žele i izbjegavaju.Žalosno je vidjeti ove "inteligentne" komentare umišljenih pametnjakovića ispranih mozgova...ali svatko ima pravo živjeti i misliti šta želi,ma koliko to bilo nerazumno i netolerantno.

  • #8
    0 4

    postova:22
    budha @ 21.11.2018. 10:15

    Koji će se Sedlarov dokumentarac večeras prikazati?

  • #9
    3 3

    postova:126
    fdrdf9 @ 1.5.2020. 13:03
    Nadam se da ce vecerasnja Bujica donijeti reportazu o proslavi Bljeska jer ce mainstream vjerojatno presutiti bitno i imati pristrano izvjestavanje. Iako mu nije svaka emisija dobra da nema Bujice zivjeli bi u informacijskom mraku. Neargumentirani komentari mrznjom zadojenih antifasista ispranih mozgova prema svemu hrvatskom dokaz su da se iza te komunisticke agitprop floskule skrivaju titoisti, mitomani, povijesno i politicki nepismene neznalice, itd, a ne istinoljubivi ljudi.
  • #10
    5 4

    postova:2527
    bearfoot @ 1.5.2020. 13:51
    Frfdrk...Reci molim te što je hrvatsko u ustaštvu osim članova pokreta?? Za kakvu su se to hrvatsku zalagali ustaše?? Za koji su to oni dom bili spremni?? Kako se ta država mogla zvati nezavisna? kako je fašizam pozitivno društveno uređenje?? Tvoj selektivni filter informacija i podataka je bolesno opsesivan, zagnojen odgojem koje je utemeljeno na mitovima i kultu ličnosti, slično vjerskim vjerovanjima, gdje se slijepo vjeruje u nešto i nekoga pridajući mu obiljezja mućenika i borbe za neki viši cilj...svu tu istinu koju ti samodopadno ističe i daješ joj viši značaj iako je minorna i nevažna, možeš više manje pročitati javno, čak i na wikipediji, s više ili manje detalja ovisno o izvoru...a što se tiče današnjih događaja, trebalo je budale uhapsiti na licu mjesta...ali eto jaka kiša je ro spriječila...jebeš takvu državu...hosovci su obične budale koje ne znaju razliku između ustaštva i domovinskog rata i samo sramote borbu hrvatske za samostalnost i njene žrtve...opet je glogoški ispuzao iz septičke jame vidim
  • #11
    2 4

    postova:126
    fdrdf9 @ 1.5.2020. 14:53
    NDH je za razliku od prezaduzene SFRJ i njene sljednice jos vise zaduzene RH imala monetarni suverenitet zato je kraj rata docekala s 0 kn duga. Monetarni suverenitet temelj neovisnosti od medjunarodnih centara moci nema niti jedna clanica EU, (a sve su kao "neovisne i demokratske"), taj luksuz trenutno ima samo osam drzava na svijetu, ostale su manje ili vise zbog toga u duznickom ropstvu. Sto se tice pouzdanosti znanstvenih informacija barem kad je povijest WWII na ovim prostorima u pitanju citirat cu nasu uvazenu znanstvenicu svjetskog glasa sa sveucilista Warvick Mr sc Blanku Matkovic koja je vec dugi niz godina objekt patoloske mrznje antifasista zbog njenih istrazivanja komunistickih zlocina nad Hrvatima: "Wikipedia je nistavan izvor informacija". Tko je zeljan povijesne istine pronaci ce je na njenom portalu Croatiarediviva, Jurisicevom FB WWII without censorship i na web stranici drustva Trostruki logor Jasenovac. Da utvrdimo gradivo: obje tvorevine i SFRJ i RH opljackali su antifasisti. To su oni sto ustase nazivaju g..... a, a istinu mrze patoloski.
  • #12
    1 2

    postova:517
    svrljozvrljo @ 1.5.2020. 17:29

    ....ustaše, ali ne svehrvatski narod, su militantna reakcija na velikosrpstvo za vrijeme kraljevine shs. Na vlast ih dovodi Hitler, jer su se svi odmakli od vlasti, jer se znalo kakvu će Hitler vlast trebat na balkanu, onu koja mu neće oduzimat divizije za rusku frontu , i koja će prompto provodit antisemitsku i antikomunističku politiku.Maček odbija, Pavelić prihvaća, jerbo možda Hitler odluči da nebude nikakva nacionalna vlast, več komadanje za Talijane ,Mađare i Nijemce....i adios Hrvatska.

    ...partizani ,manjim djelom uvjereni komunisti, su reakcija na grubu silu nacista,fašista i ustaša. Njima se priključuju svi "zakinuti" iz ex-kraljevine shs u doba ndh-a.Svi oni i neznaju pravu doktrinu komunizma, kupuje ih se pričom o jednakosti i pravdi.Među njima ima "svašta". Pobjeđuju na krilima crvene armije, koja apsolutno odlučuje šta će biti (1945) na ovim terenima.Nikakav Tito im nemože nešto naredit,kao što ni Pavelić nije smio ništa prigovorit planovima nacista.

    Nitko od njih dvojice nije demokratski izabran od strane naroda, to su postavljeni pijuni, od kojih je jedan imao daleko više sreće.

    Tito je, za razliku od Pavelića, imao dosta sreće i vremena da stvori novu koletivnu sliku,ispiranjem mozgova i prikrivanjem vlastitih zločina, koji su daleko veči od pojma osvete. Ali se iza svega toga opet valjalo,velikosrpstvo (imperijalistički kompleks Srbije) ,i želja Hrvatskog naroda za samostalnost.

    Ponavljam, naša novija povijest je rezultat sukoba velikih, jako velikih, sila. Nikakav Tito i nikakav Pavelić nebi došli na vlast, da nisu izabrani od većih igrača.

    Domovinski rat,je jedini sukob, rat, koji smo više-manje, započeli i završili....za sada.

    Jugoslavija nije trebala nikad postojat, to je tlapnja o tobožnjem bratstvu, koji se nigdje nasvijetu nije ostvarilo.Narodi nisu zreli za ujedinjavanje,jedva se i sami drže skupa. Svako tko pokušava rehabilitirat jugoslaviju, je žrtva emocionalne manipulacije.

  • #13
    1 2

    postova:126
    fdrdf9 @ 1.5.2020. 17:57
    Partizani nisu nikakva reakcija "na grubu silu ustasa, fasista i nacista" jer je prije prvih ustaskih osveta partizanija vec pocinila velika zvjerstva nad hrvatskim i muslimanskim narodom u NDH ubivsi oko 350-400 nevinih. O tome je izvrsnu knjigu napisao Davor Dijanovic "Mitovi i dogme jugoslavenskih antifasista" koja faktografski navodi antifasisticke zlocine po danu i broju zrtava pa se iz toga vidi da su prva ubijanja Hrvata pocela dok NDH jos nije ni formirala vojsku. Inace partizani su u savezu sa cetnicima i talijanskim fasistima pocinili genocid nad Hrvatima vec u ljeto 41. u Srbu i okolici kada su katolickog svecenika Juraja Gospodnetica zivog pekli na raznju a majku mu tjerali da to sve gleda. O pokolju obitelji Ivezic gdje je 37 clanova familije na najsvirepiji nacin zaklano i baceno u jamu, a medju njima i trogodisnja djeca pise Stjepan Simac. I jos nesto Tito je preko Staljina od 39.g. bio u savezu s Hitlerom sve do napada Njemacke na CCCP u lipnju 41. a NDH je formirana 10.4.41. Uzicka republika 41. je savez partizana i cetnika, a sporazumom u Otricu 41. Titovi antifasisti kako bi unistili hrvatsku drzavu i zamjenili je jugoslavijom, su usli u savez s talijanskim fasistima koji su bili samo formalni saveznici NDH, a biti su radili na otimanju hrvatskog teritorija. Ustaska vlast je 41.g. generalno podrzana od hrvatskog naroda jer je bila nositelj drzavnosti, Macek je odbio vlast jer je bio za Jugoslaviju, a u dokumentarnom filmu Romana Leljaka imas popis Zidova koje je Pavelic spasio od njemackog progona (911 plus njihove obitelji) jedinstven slucaj u okupiranoj Evropi, a u postrojbama NDH borilo se oko 2000 Zidova, dok su u vrhu vlasti takodjer bili zidovi (Slavko Kvaternik, Dido Kvaternik, Vlado Singer, itd) ili su bili ozenjeni sa Zidovkama (Ante i Mara Pavelic).
  • #14
    1 3

    postova:517
    svrljozvrljo @ 1.5.2020. 18:42

    ....ne misliš li, da su ikonografija viđena na dokumentarcima ndh-a, pjesme, uniforme ,sačuvani proglasi iz tog doba,svjedočanstva nesretnika koji su izvukli deblji kraj (neka ih je večina izvučena van konteksta, pa neka i konstruirana), prevelik teret za "svetost" ndh-a. Pa i sama crkva i Stepinac nisu mogli sve to prešutit.Hitler je imao preveliki pik na židove, čita se iz mein kampfa, jeli onda moguće da toliko židova vrluda po ndh-aziji. Ne treba samo čitat, treba i razlučit.

  • #15
    1 2

    postova:126
    fdrdf9 @ 1.5.2020. 18:53
    O cemu ti drobis druze? Napisao si toliko povijesnih splacina da mi se gadilo citat te tvoje umotvorine, a da si imalo obrazovan ili barem nacitan znao bi da je dokazni materijal arhivska gradja i medicinska forenzika, a ne svjedoci i tvoje konstrukcije. Stjepan Simac je na osnovu arhivska gradje opsirno pisao o njemackoj istrazi zasto Pavelic pomaze Zidovima, ne budi lijen googlaj.
1 2 3
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala