Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Antikviteti

1
  • #1
    1 1

    postova:161
    ed_hunter @ 16.3.2012. 15:27
    Sjajna emisija koja služi kao oda materijalizmu. Veoma obrazovno, sa zdravim smislom za humor. Ako moram naći zamjerku, onda bi to sasvim sigurno bila produkcija, odnosno forsiranje određenih situacija kojima reality televizija susreće scenarij, a ne mogu reći da to sasvim dobro funkcionira.
  • #2
    0 2

    postova:405
    karakteran @ 5.6.2012. 9:38

    moj omiljeni relity. ne mogu vjerovati da prikazuju epizode iz sezone 2009. g. ili se ja varam? pratim 93. epizodu, a kod nas se emitira koja, 40? 50?

    ako je tome tako kada će im doći najnovija serija Hatfields & McCoys također u produkciji history channela? pawn stars je u posljednjoj epizodi (koja će se kod nas emitirati za koju godinu) prije tjedan dana najavio ovu seriju, lik je u zalagaonicu donio pušku za koju je tvrdio da je pripadala jednoj od zaraćenih strana!

    pogledao sam prve tri epizode H & M i tko voli razulareni western ovo je prigoda da se nauživa brutalnosti. kevin costner fantastično glumi glavnu ulogu vođu klana Hatfield.

    link

  • #3
    3 1

    postova:114
    mersault @ 5.6.2012. 12:44

    Baš sam neki dan ovo slučajno uhvatio na HRT-u i vidim odabrao, gle čuda - čika Đelo, i pomislim: pa u pravu je onaj @karakteran, sve dokumentarce što sam zakačio na HRT-u u zadnje vrijeme ili su poluozbiljog, ili isključivo zabavnog (čitaj mediokritetnog) karaktera, kad jutros uđoh na forum, ono @karakteran na sva usta hvali serijal. Znači, ipak je do mene, očito nisam shvatio ovu antimediokritetsku seriju.

    Inače, nedavno je kablovski operater čije usluge koristim ukinuo Viasat History i ubacio nam ovo s*anje od History čanela. Odmah sam im posl'o mail, i apelir'o kod par prijatelja - istomišljenika da isto urade. Srećom, sad imam oba kanala, pa Pawn Stars i slične "naučne" emisije mogu u širokom luku zaobići.

    Jedino što se danas može pogledati od naučnih kanala na tv-u je NG grupa kanala (mada i oni svake godine postaju sve gori što se sadržaja tiče) i ponekad Viasat History.

  • #4
    1 2

    postova:405
    karakteran @ 5.6.2012. 18:41

    đ. h. bira dokumentarce petkom i na njih sam se s pravom negativno referirao: prahistorijski krokodili, kraljica nefretiti, sumo borci, renesansa u firenzi i da ne nabrajam sve monstruozne promašaje petkom uvečer u udarnom terminu od 20 h.

    pawn stars idu četvrtkom i jedna su od meni najdražih serija možda zato što jako volim američku povijest. ne znam tko je odabrao istu, ali pogodio je. kad bi dodali i american restoration (također s history channela) veselje bi bilo još veće.

    na kablovskoj nemam history channel i žao mi je zbog toga jer produciraju serije koje se bave američkom kulturom i poviješću što me u biti jedino i zanima.

    na NG (i NG Wild) vrlo malo dobroga. NG sa svojom CIA "istinom" služi isključivo zaglupljivanju gledateljstva i bacanju dimne zavjese na događaje u povijesti koje vladarima svijeta ne idu u prilog.. zato me NG ponekad podsjeća na dnevnik htv-a: kud partija na vlasti okom, dnevnik skokom.

  • #5
    1 1

    postova:62
    mesrine @ 5.6.2012. 22:15

  • #6
    5 1

    postova:167
    apex @ 5.6.2012. 22:47
    Pa ja ne vjerujem al po prvi(vjerojatno i zadnji) put se slažem s karakternim..definitivno je pawn stars vrlo vrlo dobar i da se neke stvari naučit..jedino ne mogu vjerovat da postoji tak glupa osoba ko chumlee koji me ujedno i poprilično živcira
  • #7
    0 3

    postova:1962
    aya @ 5.6.2012. 22:58

    @ mesrine je sve rekao - Rammstein!

  • #8
    6 2

    postova:405
    karakteran @ 6.6.2012. 9:51

    pawn stars je odlična serija, obožavam je i uvijek se radujem novim nastavcima. plus, chumlee je zakon, tako me ne može nasmijat ni jedna humoristička serija.

  • #9
    2 1

    postova:114
    mersault @ 6.6.2012. 11:00

    zato me NG ponekad podsjeća na dnevnik htv-a: kud partija na vlasti okom, dnevnik skokom

    Da, zato History channel ide po principu kud narod ("demokratska" većina) okom tu mi programom. I da li to "partije" čine "mediokritet", a ne narod? Gušiš se u sopstvenim paradoksima. I druga stvar, CIA i radi u interesu naroda, doduše isključivo američkog, i siguran sam da i "oni" više favoriziraju glorifikatore  historije i inteligencije većine Amerikanaca, kao što su History channel, Zone reality ili Fox kanali (čast pokojem zabavnom sitcomu) nego npr. NG koji tu i tamo baci pokoju kritiku na američko društvo (koliko etika dozvoljava još uvijek objektivnom naučnom mediju da baca kategorične kritike), mada i oni uvidjevši da sve veći procenat naroda gleda HC i Fox, u duhu kapitalizma (da bi dražali korak s konkurencijom), sve više daju emisije iz domena "alternativne" historije i nauke. Dakle, ako stvarno vjeruješ da se "stvarna" historija sastoji od duhova, vanzemaljaca, zlih masona koji obožavaju sotonu, duhovitih drvosječa i sakupljača antikviteta, široka ti kablovska. 

    Sad kontam, popljuv'o si Mućke a Pawn Stars i nisu ništa drugo do Mućke, upropaštene odijelom pseudonaučnosti koje je na njih bacio HC, imaš glupog unuka, kompetentnog oca i nad*kanog djeda, koji tu uleti kad je najbitnije, da pokaže ko je gazda.

     Nemam ništa protiv ovakvih emisija, kao oblika zabave, ali malo iritira tvoja nemogućnost da primijetiš sopstveno gušenje u terminima kao što su mediokritet, masa, novac... koji ti se kao bumerang vraćaju o glavu svakim novim postom, no to je već stara priča, apsolvirana od strane nešto "nervoznijih" forumaša koji su, neki argumentirano, a neki uvredama, već davno primijetili te očitosti.

  • #10
    0 2

    postova:256
    manuel robbery @ 8.6.2014. 23:00

    obožavam ih

  • #11
    0 1

    postova:129
    nena kereš @ 8.10.2016. 20:34

    Ovisnica sam!Cool

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala