Forum

Reba Tema

1

REBA

komedija
SAD, 2001

Režija: Will Mackenzie, Robbie Countryman, Gail Mancuso
Scenarij: Allison M. Gibson, Matt Berry, Patricia Carr
Uloge: Reba McEntire, Christopher Rich, Melissa Peterman, JoAnna Garcia, Steve Howey, Scarlett Pomers, Mitch Holleman

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Ova serija (komedija) zaslužuje svaku moju pohvalu...

Innocent 

MokiMoki
Registrirani korisnik

Broj postova: 19

Malo čudna obitelj garantira čudne zaplete i rasplete.Sve u svemu svaki put sve bolja i bolja.........
DE_PHAZZDE_PHAZZ
Registrirani korisnik

Broj postova: 18

Stvarno nije losa.Pogledam po koju epizodu kad mi je dosadno!Tongue out
moonshadowmoonshadow
Registrirani korisnik

Broj postova: 17

Stvarno najbolja serija koju nam je RTL ponudio.Polufunkcionalna obitelj.A fore su njim predobre.Nadam se da će RTL idati Rebu na DVD-u jer ako hoče ja ću imati sve epizode
Yo_YoYo_Yo
Registrirani korisnik

Broj postova: 1

Zakon serija, definitivno najbolja koju je RTL do sada stavio... Nadam se da će je staviti na DVD ili ponovno vratiti na televiziju. Reba ROCKS!!!!Laughing
Red_headRed_head
Registrirani korisnik

Broj postova: 9

ja se nadam da je nece vratiti na tv jer bi to znacilo OPET reprize a tih repriza mi je .....!!!! serija je Ok  plavusa i zet su odlicniLaughing
seljankicaseljankica
Registrirani korisnik

Broj postova: 282

Da, ali bolje da stavljaju Rebu, nego Dadilju koju vrte već 550 put! Daaaa... Ma meni su Van i BJ isto zakon. Cool
Red_headRed_head
Registrirani korisnik

treba da se ponovo vrati u emitovanje,a izbaci dadilja koja je više preko glave
EldinMEldinM
Registrirani korisnik

Broj postova: 2

Reba i Dadilja, isti drek.................
neronanerona
Registrirani korisnik

Broj postova: 104

Ma daj, Reba je stvarno zakon serije... I za razliku od Dadila snimljena je u ovom stoljeću!!! A i Reba McEntire dobila je nagradu za najbolju žensku glumicu.... Msm, da je bar stave na DVD ili ponovo vrate na TV!!! Jel znate možda kako bi mogla poslat neki mail ili sl. RTL-u?
Red_headRed_head
Registrirani korisnik

Moram priznat da sam bila skeptična kad sam čula njihov teksaški naglasak,ali već 2.epizoda me razuvjerila. Smiješno,zabavno i svakako vrijedno odvojiti pola sata dnevno da se mozak odmori od briga. A što se Dadilje tiče,mislim da ako je nekome serija i bila dobra,nakon što su je 17.-i put počeli prikazivati ispočetka,definitivno je pala nisko na ljestvici..
CarolCarol
Registrirani korisnik

Broj postova: 45

Ne kužim šta svi imaju protiv Rebinog Oklahomskog naglaska... meni je on baš sladak. Onako joj baš paše! E molila bi sve koji žele da se Reba vrati na RTL pridruže grupi "Želimo Rebu natrag na RTL". Hvala unaprijed!!!!
Red_headRed_head
Registrirani korisnik