Uvijek je sunčano u Philadelphiji

1
    0 0

hitman_4 @ 19.11.2010. 9:42
    obožavam ovu seriju.
    0 0

mario @ 19.11.2010. 10:32
    obožavam ovu seriju.
    hitman_4

Pa ofc.. samo Nightman ne voli It's Always Sunny ;D

.... Wildcard bitches!!!

0 0

widman @ 26.10.2011. 14:57
    uz "Seinfelda" vjerojatno najbolja humoristicna serija. originalan stil, odlicne fore i skecevi, al mozda ne za svakoga.
    0 0

gordan @ 30.10.2011. 11:22

Seinfeld i Curb your enthusiasm su mi omiljene serije, ali ovo mi nije sjelo. Pogledao sam prve dvije epizode, i ono.. meh... Možda sam previše očekivao. Gluma nije na nivou Seinfelda ni Curba, i sve mi je nategnutno i neuvjerljivo.  Moguće da se stvar popravi u kasnijim epizodama Wink, ali nisam imao više volje gledati.

btw. Charlie Day je izvrstan u Horrible Bosses.

0 0

zappap @ 30.10.2011. 19:05

Uglavnom odlično, iako se zalomila epizoda, ili dvije, koje su uspjele navući tek lagani hihot. Treba ih konzumirati u manjim količinama, ovaj ponoćni ciklus od 3 odjednom nije najidealnije "štivo" za laku noć. 
    0 0

dibupmarin @ 10.1.2012. 20:18

Apsolutno serija koja se po mom mišljenju nalazi među samim vrhom, ako ne i na špici humorističnih serija ikad snimljenih.

Definitivno treba pogledat sve sezone kako bi se mogao shvatiti njihov izopačen i bolestan um i iako mi se ponekad čini da prelaze granicu humora i postaju apsolutno ekstremni nekako se na neki čudan način izvuku.

Uglavnom vrijedi pogledati.

0 0

dibupmarin @ 10.1.2012. 20:22

Pa ofc.. samo Nightman ne voli It's Always Sunny ;D

.... Wildcard bitches!!!

mario

Dayman, fighter of the nightman, Vjerujem da bi Dayman preokrenuo Nightman-a i da bi i on zavolio It's Always Sunny.
    0 0

hachiko @ 18.4.2012. 20:54

Nemojte uopce usporedivati Seinfeld s ovim sranjem. Ovo je negledljivo.

Seinfeld je najbolja serije svih vremena i nitko je nikad nece nadmasiti niti joj se pribliziti.

JERRY SEINFELD je BOG! Cool

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala