Forum

Terminator: Spasenje Tema

1

Terminator: Salvation

akcija sf
SAD, Njemačka, Velika Britanija, 2009

Režija: McG
Scenarij: John D. Brancato, Michael Ferris
Uloge: Christian Bale, Sam Worthington, Moon Bloodgood, Helena Bonham Carter

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Nevjerojatno. Tako nesto lose i glupo, takvo ubijanje Terminator serijala nisam mogao zamisliti... Katastrofa

3/10

BenoBeno
Registrirani korisnik

Broj postova: 510

slažem se sa prethodnim komentarom
olioolio
Registrirani korisnik

Broj postova: 52

nemore se nikako mjerit sa prva 2, pa i sa trećim nastavkom
wantedwanted
Registrirani korisnik

Broj postova: 21

Cak 7,3 prosjecna ocjena posjetitelja mojTV-a?!?

BenoBeno
Registrirani korisnik

Broj postova: 510

neloš film ali teško se može nositi sa prva tri dijela, tj. ne može se nositi. redatelj McG je odradio dobar posao ali PG13 i izrazito loš scenarij je uništio film. filmu su falila atmosfera i nasilja. nadan se da će 5 dio biti bolji.

obavezno promijeniti scenariste

terminator56terminator56
Registrirani korisnik

Broj postova: 14

Ma od trojke je 100x bolji! A kaj očekivati, da netko može sam tak zamjeniti Arnolda? Teško, nemoguće. Ako se pak "zaborave" prijašnji terminatori i pogleda ga se kao izdvojenu cjelinu, nije loš!
sever69sever69
Registrirani korisnik

Broj postova: 295

Svakako gledati tko nije, logičan nastavak, mišljenja o filmu su podijeljena no ipak radi se o jako dobrom filmu i priči.....

Uvjek je budućnost neizvjesna, a ovo je jedan vid nje. 

Prije 20-tak godina smo svi bili impresionirani izlaskom prvog Terminatora, danas su kiborzi stvarnost....... 

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

Super je nista ne valja!
ene2002ene2002
Registrirani korisnik

Broj postova: 12

Ma od trojke je 100x bolji! A kaj očekivati, da netko može sam tak zamjeniti Arnolda? Teško, nemoguće. Ako se pak "zaborave" prijašnji terminatori i pogleda ga se kao izdvojenu cjelinu, nije loš!
sever69

True...gledala sam ga u kinu i bio mi je ok...samo što meni smeta što u kinima kod pucačina, razbijačina i takvih stvari nabiju volume na 100...pa oglušim i onda ih ne čujem što govore (rijetko čitam titlove jer se samo iživciram lošim prijevodom)....
juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

meni je film bas oke sa obzirom da je to nastavak ...mene nije razocaral....svakako pogledati........
doomdoom
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

Meni baš i nije ok. Mene je razočaral.
TihomilTihomil
Registrirani korisnik

Broj postova: 21

Terminator: Spasenje
1