Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Sveti ratnik 3D

1
  • #1
    0 0

    postova:1
    atomica10 @ 26.5.2011. 8:55

    teška kašeta i dosada,molija san boga kad će završit,a ovaj šta mu je da ovoliku ocjenu nema veze

     o filmu

  • #2
    0 1

    postova:377
    gestapo @ 4.6.2011. 20:23

    "Ako se okrenes protiv crkve okrenuo si se protiv Boga"

    Eto odlucio sam pogledati jos jedan film o vampirima mada sam odustao davno,vec godinama nisam pogledao nista dobroga na tu temu ili je los ili nategnuto solidan...ovaj neka bude samo solidan 5/10..

    Naravno kao i svaki drugi film o vampirima (mada je ovaj napravljen prema stripu koji je sigurno bolji od filma) vodi se stoljetni rat sa vampirima ali ne u tajnosti kao u vecini filmova,klasicni pocetak i zavrsetak,imas lika koji ide u osvetu ali mu to bas neodobravaju, pokolje neznam koliko vampira,spasava stvar i :) end!

    Kroz film imao sam u par navrata osijecaj da gledam Silent Hill,pa malo Resident  Evil i naposljetku da igram pc igru Blood,cak mi je bilo i zabavno imati taj osijecaj!

    Vizualni i zvucni efekti su sasvim dobri,fali mu malo crnog humora mada je bio jedan slabi jadni pokusaj,nije me hvatala dosada kod gledanja sta je pozitivna stvar ,sve u svemu lagano stivo za pogledati!

  • #3
    0 0

    postova:48
    oldschool @ 25.6.2011. 23:32

    Vjerojatno me samo osobna simpatija prema vampirskim pričama i par kuna potrošenih na kino ulaznicu i kokice zadržala u sjedalu kino dvorane. Film i priča sa solidnim potencijalom u potpunosti je uzaludno potrošena i ova priča je izgubljena. Nekoliko sasvim solidnih glumaca, dobra pozadina priče mogli su polučiti više no dobiti će te samo bljedo izdanje nečega što je moglo biti kultni uradak.

    Paul Bettany je dobar glumac no nikako da se pogodi dobra priča, ekipa, redatelj i da sve sjedne na svoje mjesto i baci ga na stepenicu više koju on svakako zaslužuje. Uvijek simpatična Maggie Q ovoga je puta dobila priliku i pričati a ne samo biti lijepo lice iza glavnog junaka no i ta je uloga izgubljena u sivilu filma.

    Film je ispod prosjeka i ne trošite novac da ga pogledate.

    Sveti ratnik 3D - 2/10 

  • #4
    0 0

    postova:213
    zac @ 12.10.2011. 15:13

    Trailer za film mi je privukao pažnju pa reko ajde da ga vidim. Tu je i Paul Bettany kojeg se sjećam iz Legije (https://mojtv.hr/kino/11051/legija.aspx) solidnog filma pa je to bio još dodatni motiv. No iako Bettanyju takve uloge nekih vjerski nastrojenih pravdnika leže radnja filma iako s dobrim temeljima je totalni promašaj, predvidljiva i bezvezna film jedino izvlači sam glavni glumac i gdjegdje korektno odrađene akcijske scene koje vuku na Resident evil. Dalo se tu puno više napravit ovako osrednja žalost, cijeli film očekuješ neki preokret i taman kad misliš sad će nešto, a ono film gotov.

    Prepruka tko nije gledo Legiju nek si je umjesto ovog pogleda. Ovo se da i preskočit.


  • #5
    0 0

    postova:2527
    bearfoot @ 4.1.2013. 18:40

    priča je prefantastična da bi se uvjerljivo ekranizirala, u stripu sve izgleda ok, ali na ekranu je sve preglupavo i neuvjerljivo, koliko sam od stripa  i originalne priče, poprilično komplicirane, uspio vidjeti i naći na netu, u film je pretočeno ono najgore i najnezanimljivije, "slična" priča je već bolje prikazana na filmu..npr u Constantinu, čini mi se... 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala