Forum

Centurion Tema

1

Centurion

akcija drama avantura ratni povijesni
Velika Britanija, 2010

Režija: Neil Marshall
Scenarij: Neil Marshall
Uloge: Michael Fassbender, Dominic West, Olga Kurylenko, Noel Clarke, David Morrissey

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

izgleda zanimljivo
PuckmanPuckman
Registrirani korisnik

Broj postova: 17

Ovaj film, nije klasični rimski film, sa svim mogućim spletkama, više je brutalni akcijski film, u kojem su Rimljani lovina, borci koji bježe sa neprijateljskog područja. 

Film u kojem je rimska vojna disciplina izvrgnuta preživljavanju u divljini, film koji nosi poruku besmilenosti ratova, te okretanju čovjeka dalje od civilizacije i vraćanju života u divljini. 

Ovo je film koji svog junaka osuđuje, kako je to slučaj i u današnja vremena.........

Ako od ovog filma očekujete da ćete vidjeti prikaz rimske ratne tehnike kao recimo u Gladijatoru - ne to nećete vidjeti, ali je svakako film koji trebate pogledati. 

7/10

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

yeap film je dobar, ako ga ides gledat s pravim ocekivanjima...

nije spektakl al nesto ovako pogledat za promjenuo nije ni najmanje lose...

malo pretjerivanje s onom zenskom za moj ukus al ok, film je...

LordAdamkoLordAdamko
Registrirani korisnik

Broj postova: 313

Danas gledao i ostao ugodno iznenađen.

Očekivao sam klasični akcijski film s poznatom tematikom, ali Centurion je fakat poprilično drugačiji. Izvrsne scene borbe, prihvatljivo brutalne.

I mene pomalo smeta možda nepotrebno ubačena predvidljiva ljubavna priča koja je poput naknadno dodanog začina na već poprilično kvalitetno pripremljeno jelo. Moglo je i bez toga.

Sat i pol dobre zabave. 

buzdovanbuzdovan
Registrirani korisnik

Broj postova: 531

Danas gledao i ostao ugodno iznenađen.

Očekivao sam klasični akcijski film s poznatom tematikom, ali Centurion je fakat poprilično drugačiji. Izvrsne scene borbe, prihvatljivo brutalne.

I mene pomalo smeta možda nepotrebno ubačena predvidljiva ljubavna priča koja je poput naknadno dodanog začina na već poprilično kvalitetno pripremljeno jelo. Moglo je i bez toga.

Sat i pol dobre zabave. 

buzdovan

Onakvu vješticu kao Ariane  svako bi trebao da ima kući :)

Solidan film !

SkypeSkype
Registrirani korisnik

Broj postova: 113

... a koliko komentara, a ja sam prvi otvorio temu filma!! smrc

franzfranz
Registrirani korisnik

Broj postova: 568

svi se furaju na 300,nije loše,može se pogledat,7/10 moja ocjena
maestroxxxmaestroxxx
Registrirani korisnik

Broj postova: 129

Solidan film sa solidnim glumačkim izvedbama....nije nešto najbolje što sam gledala u životu ali zasigurno nije ni nešto loše.....
juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

Centurion
1