Forum

Legija Tema

1

Legion

akcija triler horror fantastika
SAD, 2010

Režija: Scott Stewart
Scenarij: Scott Stewart, Peter Schink
Uloge: Paul Bettany, Lucas Black, Tyrese Gibson, Adrianne Palicki, Kevin Durand

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Dizaster...očekivao sam nešto epskih razmjera a dobio mentalni laksativ. Ustvari, u krivu sam... zadnjih pol sata filma je bila epska katastrofa.

senilno_magaresenilno_magare
Registrirani korisnik

Broj postova: 742

jako dobar film ima dosta stvari koje se danas u svjetu desavaju,samo je pitanje hocel to ljudi skontat i prekinut...
FRXIFRXI
Registrirani korisnik

Broj postova: 104

sad sam ga pogledala

ja ovaj film ne kužim

inače ako je film sranje izmislim neku svoju priču i amen

ali ovo....*križa se lijevom rukom* 

SPOILER ALERT

e ne'š ti spojlera: bog popizdi, dođe anđeo s mitraljezima, poubijaju tisuću ljudi, neka ženska rodi i neki tip dobije tetovažu. end. 

poanta filma, ak' vam dođe anđeo a trudni ste bolje odmah rodite & get it over with.

juajua
Registrirani korisnik

Broj postova: 603

Film je tako-tako.... mogao je biti mnogo bolji... sama prica je uredu ali fali malo vise akcije.... 5/10Wink
shadowshadow
Registrirani korisnik

Broj postova: 9

Totalno smeće od filma.

Gledljivo prvih 20-tak minuta, scena babe - kripla u restoranu je jedina vrijedna spomena u čitavom filmu i zbog toga dajem 2/10 za ovaj film. 

Jeftina psihologija koja nas upoznaje sa glavnim glumcima, kao u nekom trećerazrednom hororu. Ali ovaj film je teško nazvati hororom, ne bih znao točno odrediti niti koji žanr bi ovo bio.

Anđeli koje šalje Bog da ubiju dijete ????? WTF ? Da glupost bude još veća lako ih je ubiti automatskim puškama. 

Baš kad pomislim da sam vidio sve gluposti ikad snimljene, opet se iznenadim, ovo je valjda još samo jedna u nizu ikad snimljenih gluposti. 

Baš ovaj vikend nemam sreće sa filmovima, drugi film koji sam pogledao i još jedno razočarenje. 

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

Ali ovaj film je teško nazvati hororom, ne bih znao točno odrediti niti koji žanr bi ovo bio.
gorlock

zanr zvan tesko smeceLaughing
LordAdamkoLordAdamko
Registrirani korisnik

Broj postova: 313

trash, nategnuto do besmisla

bearfootbearfoot
Registrirani korisnik

Broj postova: 825

kad sam cul za taj film mislil sam de je neka jebenica hmmm tipa ako ste gledali Gabriela ali cista banana par scena mi je oke ujedno ona baba stara i tak ....aaa kaj da vam velim oni koji nisu ga gledali ako imate vremena za izgubiti pogledajte ga mozda se nekome bude svidal!!!

doomdoom
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

Ja bih izdvojila scenu s bakicom ( ''All those little babies are gonna burn!'' Laughing ), dijaloge Michaela i Jeepa (ono o vjeri u čovječanstvo) i Michaela i Gabriela (ono o slušanju srca). Ostalo nisu trebali ni snimiti, ta cijela priča oko Boga fakat nema smisla. Žao mi što je Bettany gubio vrijeme na ovo.
IncognitoIncognito
Registrirani korisnik

Broj postova: 47