Legija

1
    0 0

senilno_magare @ 10.4.2010. 21:03

Dizaster...očekivao sam nešto epskih razmjera a dobio mentalni laksativ. Ustvari, u krivu sam... zadnjih pol sata filma je bila epska katastrofa.

0 0

frxi @ 16.6.2010. 0:18
    jako dobar film ima dosta stvari koje se danas u svjetu desavaju,samo je pitanje hocel to ljudi skontat i prekinut...
    0 0

jua @ 16.6.2010. 0:22

sad sam ga pogledala

ja ovaj film ne kužim

inače ako je film sranje izmislim neku svoju priču i amen

ali ovo....*križa se lijevom rukom* 

SPOILER ALERT

e ne'š ti spojlera: bog popizdi, dođe anđeo s mitraljezima, poubijaju tisuću ljudi, neka ženska rodi i neki tip dobije tetovažu. end. 

poanta filma, ak' vam dođe anđeo a trudni ste bolje odmah rodite & get it over with.

0 0

shadow @ 21.8.2010. 5:13
    Film je tako-tako.... mogao je biti mnogo bolji... sama prica je uredu ali fali malo vise akcije.... 5/10Wink
    0 0

gorlock @ 30.1.2011. 19:37

Totalno smeće od filma.

Gledljivo prvih 20-tak minuta, scena babe - kripla u restoranu je jedina vrijedna spomena u čitavom filmu i zbog toga dajem 2/10 za ovaj film. 

Jeftina psihologija koja nas upoznaje sa glavnim glumcima, kao u nekom trećerazrednom hororu. Ali ovaj film je teško nazvati hororom, ne bih znao točno odrediti niti koji žanr bi ovo bio.

Anđeli koje šalje Bog da ubiju dijete ????? WTF ? Da glupost bude još veća lako ih je ubiti automatskim puškama. 

Baš kad pomislim da sam vidio sve gluposti ikad snimljene, opet se iznenadim, ovo je valjda još samo jedna u nizu ikad snimljenih gluposti. 

Baš ovaj vikend nemam sreće sa filmovima, drugi film koji sam pogledao i još jedno razočarenje. 

0 0

lordadamko @ 30.1.2011. 21:16
    Ali ovaj film je teško nazvati hororom, ne bih znao točno odrediti niti koji žanr bi ovo bio.
    gorlock

zanr zvan tesko smeceLaughing
    0 0

bearfoot @ 9.2.2011. 18:56

trash, nategnuto do besmisla

0 0

doom @ 10.2.2011. 0:02

kad sam cul za taj film mislil sam de je neka jebenica hmmm tipa ako ste gledali Gabriela ali cista banana par scena mi je oke ujedno ona baba stara i tak ....aaa kaj da vam velim oni koji nisu ga gledali ako imate vremena za izgubiti pogledajte ga mozda se nekome bude svidal!!!

0 0

incognito @ 10.2.2011. 1:37
    Ja bih izdvojila scenu s bakicom ( ''All those little babies are gonna burn!'' Laughing ), dijaloge Michaela i Jeepa (ono o vjeri u čovječanstvo) i Michaela i Gabriela (ono o slušanju srca). Ostalo nisu trebali ni snimiti, ta cijela priča oko Boga fakat nema smisla. Žao mi što je Bettany gubio vrijeme na ovo.
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala