Forum

Mamićev Dinamo Tema

1

Što vi mislite o "Dinamovu spasitelju"?

Meni je nadasve zanimljiv. Veselim se njegovim novim medijskim istupima. Kako sam (bio) navijač Dinama mogu reći da na zanimljiv način medijski upropaštava klub. Ali donio je on i dosta dobroga - para. Samo šteta što će te novce potrošit na Sammire, Moralese i sl. koje treba pričekat još koju utakmicu, sezonu il što god da se prilagod. A dobre igrače koji nešto vrijede prodat će u jače lige. Ali tu nije on kriv već i ova šugava hrvatska liga u kojoj nema dostojnog protivnika Dinamu i u kojoj jedan Modrić, Eduardo itd. ne može napredovati. Žalosno je ta cijela situacija...

BichanichBichanich
Registrirani korisnik

Broj postova: 5

Ovo je jedna od najljepših ikad viđenih oda primitivizmu!

Ovo je nešto nedopustivo i kažnjivo u svim europskim kuturnim i pravno uređenim državama!

Ovakav sramotni striptiz usred bijela dana na aerodromu jednog europskog glavnog grada može izvesti jedino Zdravko Mamić, svjetski priznati i nadasve poznati primitivac i redikul!

Navijač sam Dinama od malih nogu, proputovao sam cijelu bivšu državu i dobar dio Europe, ali ovaj me primitivac poprilično udaljio od voljenog kluba!

Nema to više nikakve veze niti sa sportom, niti sa nogometom, niti sa Zagrebom...

buzdovanbuzdovan
Registrirani korisnik

Broj postova: 531

Ovo je jedna od najljepših ikad viđenih oda primitivizmu!

Ovo je nešto nedopustivo i kažnjivo u svim europskim kuturnim i pravno uređenim državama!

Ovakav sramotni striptiz usred bijela dana na aerodromu jednog europskog glavnog grada može izvesti jedino Zdravko Mamić, svjetski priznati i nadasve poznati primitivac i redikul!

Navijač sam Dinama od malih nogu, proputovao sam cijelu bivšu državu i dobar dio Europe, ali ovaj me primitivac poprilično udaljio od voljenog kluba!

Nema to više nikakve veze niti sa sportom, niti sa nogometom, niti sa Zagrebom...

buzdovan

Eh.... s ovim postom ću se u potpunosti složiti, u prilogu još jedan video.

UPOZORENJE 90 % tekstova su neprimjerenog i uvredljivog sadržaja - za svaku osudu

Ne daj Bože ovakovog šefa nikome !

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

UPOZORENJE 90 % tekstova su neprimjerenog i uvredljivog sadržaja - za svaku osudu

gorlock
Ne daj Bože da ga još negdje zaposle i kao "sportskog" voditelja !

ArnolArnol
Registrirani korisnik

Broj postova: 589

Maminjo je "Jugosloven"! Kako ga nije sram pokakiti sve one gluposti...  Budaletina!
crna_gujacrna_guja
Registrirani korisnik

Broj postova: 193

gorlock
Negdje je pisalo da je bio kod psihijatra ili čak na medicinskom vještačenju ?
Samo neka ga voda nosi u neki novi svijet. 

ArnolArnol
Registrirani korisnik

Broj postova: 589

Negdje je pisalo da je bio kod psihijatra ili čak na medicinskom vještačenju ?
Samo neka ga voda nosi u neki novi svijet. 
I oslobođen, potpuno uravnotežen ! Laughing
gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Kad replicirate, odnosno citirate uz citat ne morate ostavljati i priloženi video. Kliknite na video pa na tipkovnici uprite jako na  gumb označen sa  DEL ! Ubismo se od skroliranja brate!
SkypeSkype
Registrirani korisnik

Broj postova: 113

Kad replicirate, odnosno citirate uz citat ne morate ostavljati i priloženi video. Kliknite na video pa na tipkovnici uprite jako na  gumb označen sa  DEL ! Ubismo se od skroliranja brate!
Isto možete popraviti i naknadno na način da kliknete na edit i ostalo po uputama "Skype" - a.
gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Njega kao covjeka ne mogu komentirati..doveo je klub na ivicu propasti...toliko o tome...
sonyervivazsonyervivaz
Registrirani korisnik

Broj postova: 5

Mamićev Dinamo
1