Liam Neeson jeo vučje meso da bi se uživio u ulogu
Društva za zaštitu životinja traže bojkot novog filma sa Liamom Neesonom jer je jeo vučje meso zbog uloge

Liam Neeson jeo vučje meso da bi se uživio u ulogu

1
    1 0

senilno_magare @ 6.2.2012. 10:29
         ...Bijesni članovi PETA-e tvrde da vukovi nisu opasni za ljude i da se obično kriju od naše vrste. Pozvali su gledatelje širom svijeta da bojkotiraju sporan film...

...I zoolozi specijalizirani za vukove priključili su se kritikama koje je inicirala PETA.
    - Vukovi ne predstavljaju opasnost za ljude - tvrde stručnjaci...

Ni salata nije opasna za ljude pa je ti odurni vegetarijanci nemilosrdno žderu u ogromnim količinama... Ne znam kako mogu biti tako okrutni. Što im je ta jadna salata ikad napravila? Što, pitam vas?!?!?! Kao mlada se sama probila kroz tvrdo tlo, upoznala prve zrake toplog Sunca koje su je od tog dana nadalje milovale od rosnog jutra do svježe noći, i onda se niotkuda pojavila ta travožderačka bagra!!! Ti neljudi!!! Kroz svoje godine, naša junačka salata izdržala je nalete bure, poneku sušu, poplavu i gladne zečeve, ali njih nije mogla izdržati. Te zvijeri bile su prejake za njene oslabjele listove! Slavodobitno su stali iznad nje, tijelom sakrili dan, a sjenom stvorili morbidnu atmosferu "zadnje večere" na kojoj naša jadna salata nije gost, već žrtva!... Žrtva ovih vegehuligana, bobičara i poznavatelja kalorijske literature! Salatine žile iščupane su iz majke zemlje... Salata je pala...

... ali priča nije gotova. Legenda kaže da postoje junaci koji će jednoga dana stati na kraj ovim prehrambenim izrodima koji na dan pobrste više zelenila od transformer-kosilice. Ti junaci... ti hajduci se svakog mjeseca treniraju na posebnim natjecanjima na otoku Krku, okruženi izobiljem veprova koji sami skaču u lonac, jer znaju i sami da im je majka priroda samo zato dala jake noge i meso radi kojeg i Bog i Vrag skupa dođu u Omišalj i naseru se k'o majke. Ta natjecanja poznata su pod nazivom "Bljak Fest", i dobri vitezovi Omišlja spremni su ugostiti svaku dobru dušu koja je poput njih, spremna stati na kraj "zelenim zvijerima" koje nam uništavaju predivna brda i livade, i koje su krive što je Dalmacija u golom kamenu, 'mjesto da ima i hlada i sklada!

Zato dođite! Čekaju vas tripice, iznutrice, crijeva, želuci, kože, glave, bikova jaja, kokošje nogice i guzica i još mnoga druga zanosna jela... Sve to očekuje vas 12.veljače na otoku Krku u Omišlju! Svaki novi član dobit će luk i strijelu tako da može gađati PETU. Osvetimo salatu!

2 0

beno @ 6.2.2012. 11:08
    0 0

lordadamko @ 6.2.2012. 12:09

hmm znaci vukovi nisu opasni za ljude...pa ok nek svi ti "strucnjaci" malo prosetaju po kavezu gdje su vucici...najbolji dokaz, cak cu im se i ja naklonit! cudo kako se niko od njih to nije sjetio...

u Kini jedu kerove, ajmo bunu podic!

nevolim vegetarjance jer mislim da je taj lifestyle potpuno debilan, a za one ciste vegehuligane kako rece magare i apsolutno nezdrav... 

sve bi te vegetarjance volio ljepo poslat sad na snjeg s lopatama pa nek ciste 2-3-4h...ili ljeti na +30c da malo betona mjesaju a kad dode vrijeme rucka/vecere dobiju tanjur salate...a sastrane vodit okladu s kolegama koliko ce izdrzat prije nego kolapsiraju :D 

0 0

senilno_magare @ 6.2.2012. 12:30
    ...nevolim vegetarjance jer mislim da je taj lifestyle potpuno debilan, a za one ciste vegehuligane kako rece magare i apsolutno nezdrav... 
    LordAdamko

Laughing Ma ja se samo zajebavam... k'o i uvijek. Da se sad ne digne cijeli Graškograd protiv mene. Nek' jedu šta hoće... mogu i kamenje. Više mesa za mene. A vege-majstore će ionako ova bura sad odnijet', tako da nemam straha od njih.

Napisao sam kvazi-umjetnički esej umjesto jedne činjenice: za čovjeka je još odavno bilo koja životinja na ovome svijetu prestala predstavljati opasnost. Ne plašim se ni jedne životinje... više se bojim bojlera, jer nikad ne znaš koliko je majstor potrošio na šrafove koji drže nosač, ni kada bi ti taj bojler mogao past' po prstima i odsjeć' ih. Zajebana stvar.
    0 0

crnisokol @ 6.2.2012. 23:14

Evo primjera kako su vukovi bezopasna stvorenja

http://danas.net.hr/crna-kronika/page/2012/02/06/0757006.html?pos=n0

0 0

lordadamko @ 6.2.2012. 23:31
    "'Vuk je nasrnuo na naše automobile grizući kotače, blatobrane, branike…" 

ma daj...pa ocigledno je da se vuk naljutio na aute koji zagaduju milim vegetarjancima salatu...nebi on nikad covjeka napo...pa vuk je covjekov najbolji prijatelj! nije istina da niko nije procito taj znanstveni rad?!

0 0

mario @ 7.2.2012. 19:18

Sva sreća da nije glumio u filmu Alive.

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala