Gledali smo: A-Team
Naizgled solidna ljetna zabava prepuna spektakularnih akcijskih scena nepotrebno je zakomplicirana scenarističkim zahvatima

Gledali smo: A-Team

1
    0 0

akasha @ 8.9.2010. 14:31
    Jako dobro napisana kritka, posebno me se dojmilo mišljenje izneseno u uvodnom dijelu, s kojim se potpuno slažem. Nažalost, ovo što sam pročitala samo je potvrdilo moje sumnje u kvalitetu filma, zbog čega ga jako rado neću pogledati. Laughing
    0 0

senilno_magare @ 8.9.2010. 15:08
    Jako dobro napisana kritka, posebno me se dojmilo mišljenje izneseno u uvodnom dijelu, s kojim se potpuno slažem. Nažalost, ovo što sam pročitala samo je potvrdilo moje sumnje u kvalitetu filma, zbog čega ga jako rado neću pogledati. Laughing
    Akasha

E, to ti je barba Dragan - on si uvijek da truda i praktički uđe u samu moždanu stanicu problema Laughing 

Živio barba Dragan!

P.S. nego, Dragane, kamo je nestala ona dobra stara shema ocjenjivanja... patološki slučaj, loše, podnošljivo, solidno, vrlo dobro, izvrsno, remek djelo??? Laughing Ovi brojevi me zbunjuju.

0 0

lordadamko @ 8.9.2010. 18:14

film mi se svidio i preporucio bi ga...na osnovu draganove kritike ja nesudim nijedan film, dal pogledat il ne, jer bi to bio idiotizam...

gledo sam i serijal, pa sam mislio da mi se i nece previse svidit film zbog nekih promjena...prevario sam se...ocjena od 4 je smijesna i totalno nepravedna...u stilu njegovom normalno...

izmedu 7 i 8 bi dao...koliko znam tu je negdje i ocjana sa imdb-a...

0 0

puckman @ 8.9.2010. 18:21

Slažem se sa Lordom !

:)

0 0

pametnjakovic @ 8.9.2010. 18:38

Slažem se !! današnji filmovi su prejednostavni kao  good guy vs. bad guy

fali nam komplikacija i složenosti

0 0

godard @ 14.9.2010. 2:53

Drugi primjer je lik vojne istražiteljice Charise Sose, čija je jedina svrha da donese žensko ime među inače potpuno mušku glumačku postavu; Jessica Biel ovdje u toj nezahvalnoj ulozi, za razliku od nekih sličnih primjera u njenoj filmografiji, ostaje stalno obučena.

A ljudiiii dajte najteee hahahahahahaha LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

0 0

doom @ 14.9.2010. 3:38

A ljudiiii dajte najteee hahahahahahaha LaughingLaughingLaughingLaughingLaughingLaughing

Godard

napisal si dve kritike aj o  srpskom filmu si dobro napisal sve.. ali imam dojam da si malo, puno pun sebe ovo je forum gdje ljudi daju svoja misljenja o nekom filmu a to nemora biti kritika tipa one tvoje nego cisto svoje misljenje....tak da nebi smetalo da se spustis malo na zemlju........peace
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala