Video: Clooney na Oscarima prokrijumčario alkohol
Glumac je na dodjelu došao podosta veseo, a okupljenim novinarima pokazao je kako uza sebe ima pljoskicu

Video: Clooney na Oscarima prokrijumčario alkohol

1
    0 0

lordadamko @ 10.3.2010. 13:17
    vaaauuuu ovaj mi je podatak uljepsao danLaughingLaughingLaughing
    0 0

senilno_magare @ 10.3.2010. 13:45
    Imamo identične pljoske Laughing ne mogu bilivit! Samo šta ja pijem badelov konjak ili maraskin rum, a Clooney vjerojatno nekakav bourbon vrijedan sto milja po decu Laughing
    0 0

lordadamko @ 10.3.2010. 13:50
    ma nije ti on pljosku okrenio na pravu stranu, na drugoj strani su mu ugravirani dijamanti ili neki jarac, moraju ti oni bit posebniSmile
    0 0

senilno_magare @ 10.3.2010. 14:09
    ma nije ti on pljosku okrenio na pravu stranu, na drugoj strani su mu ugravirani dijamanti ili neki jarac, moraju ti oni bit posebniSmile
    LordAdamko

Ne znam baš... kao ponosan vlasnik pljoske, mogu reć da sam se nakon mnogih godina alkoholovanja naučio ne emocionalno vezati za svoju pljosku... iz razloga jer sam ju more puta izgubio (i nekom čudom, ponovno pronašo). Stoga zaključujem da Clooney nije valjda tol'ko bedast da ornamentira pljosku raznim nepotrebnim dijamantnim bullshitom jer će je mnogo vjerojatno izgubit u wc-u dok bude rig'o (već je došao zabijen ko vol). Laughing Again I state - been there, done that!
    0 0

lordadamko @ 10.3.2010. 21:07

Stoga zaključujem da Clooney nije valjda tol'ko bedast da ornamentira pljosku raznim nepotrebnim dijamantnim bullshitom jer će je mnogo vjerojatno izgubit u wc-u dok bude rig'o (već je došao zabijen ko vol).senilno_magare

i sta ako ju izgubi?! kupi novu i opet je "ornamentira raznim nepotrebnim dijamantnim bullshitom", ima para dovoljnoLaughing
    ma salimo se malo, iskreno me zaboli za njegovu pljsoku, odo ja s ove teme, dovoljno sam kalorija potrosio na ovu glupost, odo nac sljedecuTongue out
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala