Eurosong na koljenima: Sve više zemalja otkazuje nastup
Zbog nedostatka novca Češka, Mađarska, Češka i San Marino već su otkazali svoje sudjelovanje

Eurosong na koljenima: Sve više zemalja otkazuje nastup

1
    0 0

nixass @ 7.11.2009. 20:28

taj eurosong je spao na strašno niske grane.. trash muzika, istočni folk, nordijsko zavijanje, prevađanje pjesama na eng jezik pa sve skupa zvuči ko još veći trash.. najbolje da ga skroz ugase

0 0

sever69 @ 7.11.2009. 21:38
    Slažem se, bolje da se ugasi... Nije više to to, kaj je nekad bilo.
    0 0

senilno_magare @ 7.11.2009. 22:19

Pa Eurosong je oduvijek bio smeće. Tamo se skupljalo sve ono što ljudi u vlastitim državama nisu htjeli niti mogli slušat, pa se zato oformilo ovo natjecanje - kako bi se izabralo dno dna. Nažalost, nekim ljudima to nije jasno,pa stvarno vjeruju da je pobjeda na Eurosongu neko postignuće. Pravi pobjednik je zapravo onaj tko osvoji zadnje mjesto. Kad se samo sjetim da su oni omaškarani sissy-viking-death-metalci pobrali prvo mjesto, želudac mi se okrene... toliko o Eurosongu.

0 0

mala_vila @ 8.11.2009. 17:48
    Točno! Ali opet, nekao mi je žao tog eurosonga.. ne znam zašto...
    0 0

miso1170 @ 11.11.2009. 14:01
    slažem se, to je smeće i treba ga ugasiti. na kraju će se takmičiti samo republike bivše Jugoslavije i Bosna će uvijek pobjeđivati
1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)

Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2012 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala