Forum

Bilo jednom na Divljem zapadu Tema

1

C'ERA UNA VOLTA IL WEST / ONCE UPON A TIME IN THE WEST

akcija drama vestern
Italija, SAD, 1968

Režija: Sergio Leone
Scenarij: Bernardo Bertolucci, Dario Argento, Sergio Leone, Sergio Donati
Uloge: Henry Fonda, Claudia Cardinale, Jason Robards, Charles Bronson, Gabriele Ferzetti, Paolo Stoppa

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Najbolji filn u svom zanru.Za mene jedan od najboljih filmova svih vremena,sve je savrseno,od glume,kamere,muzike Enia Morikonea....Ma film je remek dijelo!!!
babelbabel
Registrirani korisnik

Broj postova: 15

slažem se s tobom da je film remek djelo,ali mislim da leone ima i boljih filmova:))

ali fantastičan film u svakom slučaju. 

fox89fox89
Registrirani korisnik

Broj postova: 434

Pa navedi koji su to...Moze biti samo "Bilo jednom u Americi",a izmedju ta dva filma i ne pravim bas neku razliku.Ostali su mu klasicni spageti ,daleko ispod kvaliteta ova dva.Laughing
babelbabel
Registrirani korisnik

The Wild Bunch? To mi je jedan od fav vesterna.Ili si možda baš mislio na filmove Sergia Leona...
mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

hahahahha...bash sam i ciljal na film bilo jednom u americi:D:D:D

ali meni su i neki njegovi špageti bolji od zapada.recimo dobar,loš zao,a i za dolar više ;)) 

fox89fox89
Registrirani korisnik

Divlja horda je takodje odlican film(Sem Pekinpo),ali mi je ovaj film nesto prirastao za srce.
A na ova dva sam ja mislio,fox,kad sam rekao da ima Sergio jos vesterna koji su daleko ispod kvaliteta "Zapada"...Wink
babelbabel
Registrirani korisnik

shvatil sam ja o kojim filmovima prichash..samo velim da su meni i ta dva bolja od ovog:))
fox89fox89
Registrirani korisnik

Dobar film,vraga dobar ..VRHUNSKI.

Mene zanima zašto ovaj ragazzo piše..  bash ili idesch ,na kojem je to jeziku ?

Da nije na nekom Tuđmanovom ,kao i VRTOLET,hihihihihihi 

zubakzubak
Registrirani korisnik

Broj postova: 554

a da u svakom postu psujem odmah bi znal koji je to jezikLaughing
fox89fox89
Registrirani korisnik

I opet ga gledam ,po 78 put:o))))Laughing
babelbabel
Registrirani korisnik

Amen svemu rečenom, ali John Wayne je ipak zakon! Innocent
ayaaya
Registrirani korisnik

Broj postova: 905

Amen svemu rečenom, ali John Wayne je ipak zakon! Innocent
aya
Meni i nije baš nešto, izgleda mi nekako fake. Eastwood, Bronson, Van Cleef, Coburn, Fonda.. oni mi imaju taj "tough guy" look, ikone divljeg zapada.
mariomario
Registrirani korisnik

Broj postova: 730

Meni i nije baš nešto, izgleda mi nekako fake. Eastwood, Bronson, Van Cleef, Coburn, Fonda.. oni mi imaju taj "tough guy" look, ikone divljeg zapada.

mario

slažem se s tobom... kad wayne dođe svježe obrijan,sa opranom i speglanom košuljom šalta se program:D:D:D

fox89fox89
Registrirani korisnik

Ja šaltam kad se pojavi Bronson, ali u ovoj kombinaciji od jučer, ipak su prevagnuli Coburn i Fonda. Charlie je bio nužno zlo Innocent!
ayaaya
Registrirani korisnik

Broj postova: 905

A ja sam se zadnjih dana naguštao vesterna s Bud Spencerom & Terence Hillom! They Call Me Trinity, Trinity Is Still My Name, My Name Is Nobody... ma legende! A graha ko u priči!Laughing
sever69sever69
Registrirani korisnik

Broj postova: 295

Bilo jednom na Divljem zapadu
1