Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Pobješnjeli Max: Divlja cesta

1 2 3 4
  • #1
    6 6

    postova:271
    sebulba @ 15.5.2015. 0:21

    lošeee, očekivao sam puno više. Film se maltene odnosi cijelo vrijeme na jurnjavu, a priča je ravna 0. Jedino što valja u film je odličan 3D, ali mu ni to ne može pomoći da izvuće iole pozitivnu ocijenu.

  • #2
    6 0

    postova:560
    crnisokol @ 15.5.2015. 8:58

    lošeee, očekivao sam puno više. Film se maltene odnosi cijelo vrijeme na jurnjavu, a priča je ravna 0. Jedino što valja u film je odličan 3D, ali mu ni to ne može pomoći da izvuće iole pozitivnu ocijenu.

    Pogledam ocjenu - kad ono dao si mu 7/10?? Za mene je to prilično dobra ocjena.

  • #3
    3 7

    postova:66
    mightywez @ 15.5.2015. 10:06
    U kojem maxu je bila prica bitna? Ti filmovi imaju druge kvalitete.
  • #4
    9 4

    postova:2527
    bearfoot @ 15.5.2015. 10:19

    u prvom i drugom Maxu je priča ta koja je bila bitna...sve ostalo bila je nadogradnja, istina, odlična, ali ipak nadogradnja...vidimo iz trećeg dijela da je gubitkom smislene priče i film izgubio smisao i postao referenca za visokobudžetni trash...naravno, nećemo sad iz Mad Max I-II filmova izvlačiti životne poruke i reference na duhovnu i svjetovnu krizu, ali u kontekstu postapokap filmova, ne znam ima li "jačih" filmova...zombie not included...

  • #5
    2 5

    postova:271
    sebulba @ 15.5.2015. 13:53

    jbg, crnisokole, ja sam možda bio ipak preblag kod ocijenjivanja. Meni sedmica znači da niti smrdi niti miriši. Gledam sada ocijenu na IMDB-u i gledam i nevjerujem 9.0 (koja pm?).Sve u svemu film je skupi trash kao što bearfoot kaže, a ne lajkam trasheve nešto pretjerano.

  • #6
    3 9

    postova:258
    alexije @ 15.5.2015. 14:07

    Pogledam ocjenu - kad ono dao si mu 7/10?? Za mene je to prilično dobra ocjena.

    za mene 7 je odlična ocjena. 8 je već fantazija, a 9 rijetka kao kiša u pustinji o 10 neću ni govorit.

    što se tiče filma neću još ništa reć dok ga ne pogledam iako mi se po traileru čini skupa hrpa spektakularnih jurnjava, explozija, specijalnih efekata, naglašene dinamike, ali filma bojim se neće biti puno. inače svi dijelovi su mi negledljivi.

  • #7
    3 1

    postova:66
    mightywez @ 15.5.2015. 21:28
    Volio bih da ima spaljenih negativaca, npr kao u jedinici, mada je ona ekipa neponovljiva. Radi njih sam i gledao jedinicu sigurno 50 puta.
  • #8
    7 10

    postova:258
    alexije @ 20.5.2015. 20:50

    pogledah najrazvikaniji film ikada, i? razočarah se! ali ne malo. puno!

    ovo negledljivo smeće puno patetike u kojem dominiraju s jedne strane nakaze, a s druge vojska manekena za donje rublje koji kroz cijeli film paradiraju do pojasa goli, bijesno urlaju, jure pustinjom u nekim krntijama i glume opake psihopate (a ne shvaćaju koliko su u stvari tragikomični s tim njihovim prenemaganjem) okosnica su ovog nazovi filma. isti mi liči na kopiju dvojke, samo što ovdje glavnu ulogu imaju nakaze i hobiti. isprazno, ništa filma, samo dosadno i multi iritantno bijesno urlanje, glumatanje psihopata, jurnjava, pirotehnika, pustinjski pejzaži i hrpa patetike na koju mogu svršavati samo osobe zakinute u emocionalnom razvoju.

    0/10. jedinicu treba zaslužiti.

  • #9
    7 2

    postova:66
    mightywez @ 21.5.2015. 12:23
    Sta si gledao uopce film ako su ti svi nastavci bili negledljivi. Sta si ocekivao od filma?
  • #10
    5 4

    postova:69
    magdalenamarija @ 21.5.2015. 12:44

    meni je film skroz ok. totalno je zabavan, nema neku brutalnu radnju, ali ne traje predugo pa nema vremena postat naporan, a i likovi su mi totalno dobri. a onaj lik na gitari... predobro.

    ocjena 7.5/10

  • #11
    3 7

    postova:258
    alexije @ 21.5.2015. 13:21

    Sta si gledao uopce film ako su ti svi nastavci bili negledljivi. Sta si ocekivao od filma?

    moj problem je što vjerujem ljudima. očekivao sam puno jer sudeći po postovima forumaša sa raznih hr foruma ova film je bio toliko kvalitetan kao da se spustio bog isus na zemlju i napravio MM4. nikad ni za jedan jedini film u zadnjih nekoliko desetljeća, u stvari nikad, ali ama baš nikad u životu nisam se naslušao toliko hvalospjeva.

    zato sam očekivao (jako) puno iako mi je po traileru film opako vukao na ispraznost, nabrijana radnja, ništa filma, a 99% akcije, jurnjave, explozija, pirotehnike, hobita, nakaza svih vrsta i (tragikomičnog) psihopatskog kreveljenja do pojasa golih manekena za donji veš.

    osim u specijalnim efektima, kameri i kostimografiji (što je sporedno, bitna je radnja, priča tj. duša) ovo uopće ne zaslužuje da se nazove filmskom umjetnošću. to je produkt bolesnog mozga, visokobudžetni trash.

  • #12
    12 4

    postova:2527
    bearfoot @ 24.6.2015. 12:15

    mogli bi sad ići u raspravu koliko je sama ideja za priču smislena i uvjerljiva obzirom se radi o fiktivnom postapo svijetu, ali meni se svidjela, kao i njeno filmsko uobličenje u prva dva filma o Maxu...ovaj nastavak, obzirom na vrijeme koje je proteklo toliko je različit u svakom pogledu da je teško uopće ga promatrati kao dio priče...načitao sam se svakakvih komentara, negativni su u zanemarivom broju, uglavnom hvalospjevi filmu, pa i na ovom portalu možemo vidjeti (teško je za pročitati) gorljivi rašomon božanskih pridjeva službenog wanabe kritičara koji je pao na koljena  a sline su mu potekle kroz široko razjapljena usta...ne znam, možda sam ja prestar i moj mozak o moje oči ne mogu pratiti razvoj akcijskog filma, ali prije mi se čini da se promijenio koncept akcijskog filma i žanr se rascijepio na puno pravaca od kojih mislim da neki nemaju ni ime...da se ne petljam u nešto što moj medvjeđi mozak ne može artikulirati, ovaj film je spektakl u puno toga, ali spektakularan doprinos filmskoj umjetnosti svakako nije, a mogao je biti jer su svi potrebni elementi tu...ne samo unutar žanra...akcijski prizori nisu umuljani u nebrojeno prizora po sekundi, osjeti se "masa" objekata što inače nedostaje kod pretjerane upotrebe cgi-a, fotografija i atmosfera je vrhunska i iako ovo uopće nije film gdje bi priča i gluma trebale nešto značiti upravo ti elementi učinili bi od ovog akcijskog filma filmčinu koja bi postavile nove standarde filmske umjetnosti generalno, ne samo unutar podvrste akcijskog filma...šteta što je Hardy pokušao "skinuti" Gibsona, šteta što se na Charlize vidi da je pala s "neba" u ovaj film,  šteta što je najupečatljivi lik Holtov Nux, ne za njega nego za film...šteta što je radnja do boli besmislena, s besmislenim zapletima i još besmislenijim riješenjima...šteta, žao mi je, ali to mi je pokvarilo dojam i ne može opravdanje biti posvećenost autora tehničkom dijelu, jer su imali dijamant u ruci neprocjenjive vrijednosti i u brušenju su ga sjebali i srozali mu vrijednost na nivo akcijskog blockbustera..šteta Max-a koji je zaslužio uzdisanje u nebesa...nastavci sigurno neće biti bolji, to bi bilo u suprotnosti sa današnjim zakonima filmske industrije...Charlize mi sada iskače kao poveznica s drugim filmom, Prometheus-om...koji je također imao sve potrebno na raspolaganju da postane kruna žanra a gle sranja...fury road uspio je privući novu publiku priči, ali to nije Mad Max kojeg ja znam....

  • #13
    7 3

    postova:66
    mightywez @ 28.6.2015. 15:07
    Pogledao film jucer i moram priznat da mi je dobar. Nije neko remek djelo ali ima sve sto ocekujem od mad max serijala. Sasavo i spaljeno kako i treba bit.
  • #14
    6 1

    postova:80
    cor @ 13.7.2015. 9:45

    mogli su ga komotno nazvati i -mad furiosa- jer tom hardy kao da je ulogu dobio preko veze. bezlično, nekarizmatično i neinteresantno, plus presmiješan pokušaj nečeg s onim promuklim glasom. očaj.

    što se tiče samog filma, 2 sata čistog nasilja i bežancije od točke a do točke b, i nazad, sa gomilom šizofrenih likova i svakojakih nakaza, došlo mi je da nakon svega sljedeća dva gledam rast  tratinčica. ali to je mm, u osnovi ne tako loš, posebno drugi nešto bolji od prvog dijela.

    samo je jedan mad max. uostalom,  mel gibson ionak pršti energijom, i pod stare dane,  mogli su ga angažirati.

  • #15
    0 2

    postova:1473
    buffalobill @ 16.7.2015. 14:37

    slazem se s corom,meni je film dobar koliko to moze biti kad je glavni glumac tako los.
    nekakav miks harrisona forda i bradley coopera..steta,tko je kriv za izbor,reziser ili produkcija? ne znam
    ocjena s imdb-ja 8,4 je ok

1 2 3 4
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala