Forum

Titanic Tema

1

TITANIC

drama romantika avantura
SAD, 1997

Režija: James Cameron
Scenarij: James Cameron
Uloge: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Gloria Stuart, Bill Paxton, Bernard Hill, David Warner

Naša ocjena

Prosječna ocjena članova

Moja ocjena

Na programu:
  • 14.2.2009 21:35 (RTS1)

Evo doživjeli ste i to da ja preporučujem film koji počinje za nekoliko trenutaka na RTS-u.

U svakom slučaju film kao stvoren za zaljubljene. I sam sam ga tada kad je izašao u kina išao gledati sa djevojkom.

Ocjena 7/10 iako baš ne volim Di Caprija, ali jako dobar film, kao stvoren za današnji dan.

Još jedna preporuka, kome smeta prijevod večeras na ovom filmu s obzirom da je titl naljepljen ne možete ga isključiti, naljepite si široku traku preko tv-a.LaughingWink

gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

DiCaprio mi je toliko iritantan da mi je skroz upropastio ovaj solidan film!

Mislim da je bilo puno boljih izbora za glavnu mušku ulogu...

buzdovanbuzdovan
Registrirani korisnik

Broj postova: 531

DiCaprio mi je toliko iritantan da mi je skroz upropastio ovaj solidan film!

Mislim da je bilo puno boljih izbora za glavnu mušku ulogu...

buzdovan
Di Capriu jedino po meni leži uloga u filmu POKOJNI sa Jack Nicholsonom u glavnoj ulozi i Mat Damonom. Tamo mu je uloga po mjeri ljigo ljigavi Laughing. Inače film je odličan 8/10.
gorlockgorlock
Registrirani korisnik

Broj postova: 1776

Na programu:
  • 14.2.2009 21:35 (RTS1)

Evo doživjeli ste i to da ja preporučujem film koji počinje za nekoliko trenutaka na RTS-u.

U svakom slučaju film kao stvoren za zaljubljene. I sam sam ga tada kad je izašao u kina išao gledati sa djevojkom.

Ocjena 7/10 iako baš ne volim Di Caprija, ali jako dobar film, kao stvoren za današnji dan.

Još jedna preporuka, kome smeta prijevod večeras na ovom filmu s obzirom da je titl naljepljen ne možete ga isključiti, naljepite si široku traku preko tv-a.LaughingWink

gorlock
Sorry dragi gorlock, već sam jednom napisala i evo moram ponovo, ovaj put jaučem: Ne taj Di  Caprijo, ne mogu ga smisliti.
Odličan režiser i sve rađeno za taj film, ali meni je zbog njega iritantan.
Priča o velikoj ljubavi, ali kud on u tom filmu. 
Pozdrav !

ArnolArnol
Registrirani korisnik

Broj postova: 589

.. a ima nas više koji se slažemo da nam se ne sviđa baš taj glumac, ali u ovom filmu je ok prošlo i film je jako dobar!

franz

franzfranz
Registrirani korisnik

Broj postova: 568

.. a ima nas više koji se slažemo da nam se ne sviđa baš taj glumac, ali u ovom filmu je ok prošlo i film je jako dobar!

franz

franz
Nisam znala, jer taj Leonardo ima puno obožavatelja.
Ja ovaj put nisam gledala, jednom mi ga je i previše. 

ArnolArnol
Registrirani korisnik

Arnol

.. a slažem se s tobom o njemu, ali ima nas evo barem ovdje na portalu, što se tiće filma meni je jako dobar, probaj stisnit zube i pogledati ga ipak, jer ok je! moja preporuka, no ti odluči, ima možda tu tih njegovih prepotentnih scena malo no velim fim ko film vrijedi pogledati, ako nisi jel!

von franz

franzfranz
Registrirani korisnik

Broj postova: 568

.. a slažem se s tobom o njemu, ali ima nas evo barem ovdje na portalu, što se tiće filma meni je jako dobar, probaj stisnit zube i pogledati ga ipak, jer ok je! moja preporuka, no ti odluči, ima možda tu tih njegovih prepotentnih scena malo no velim fim ko film vrijedi pogledati, ako nisi jel!

von franz

franz
Gledala sam emisiju o snimanju filma i intervju sa tada još živom onom putnicom sa Titanica, malo film. Priznajem Leo mi je previše smetao. 

ArnolArnol
Registrirani korisnik

mislim da 11 oskara nije zaslužio, ali ipak, monumentalan film o najpoznatijoj nesreći u povijesti,

bolji film o istoj nikada neće biti snimljen, a glumci, šta sad, što je tu je...

film za sva vremena...

bearfootbearfoot
Registrirani korisnik

Broj postova: 825

gledajuci film titanik,prvi i drugi,u svakom slucaju drugi zasluzuje sve te oskare,zasto?zena koja je prezivjela nesrecu prica pricu koja se dogodila kroz potonuce nepotopivog broda,znajuci sva istrazivanja o pronalasku mjesta potonuca,taj brod krije tajne a tajne su cari bez koji ljudi nemogu.sa moje strane gledajuci glumacka ekipa je oke,pa muzika,ma cista 10-etka
bumerangbumerang
Registrirani korisnik

Broj postova: 199

Nitko ne može ostati ravnodušan nakon ovakvog filma i to je zasigurno vrijednost više, po meni je među 10 naj koje sam gledao.
dinamoprvakdinamoprvak
Registrirani korisnik

Broj postova: 11

Ni meni DiCaprio nije ovdje baš najsretniji izbor. Dosta se preglumljuje. Još mi je nekako najprirodniji bio u Žalu. 

Majka priroda ga je podarila bejbi fejsom i nikako da dobije tu neku patinu...

Zato mi je Billyja Zanea drago vidit tu i tamo :D A film sam pogledala sto puta. I sigurno ću još koji...makar svaki put kažem neću više :D 

entinaentina
Registrirani korisnik

Broj postova: 145

DiCaprio je stvoren glumac za ovaj film...obozavam ga...sve njegove filmove...

Leonardo <3 <3 <3 <3 <3
Josipa123Josipa123
Registrirani korisnik

Broj postova: 6