.. znam što se sad pitaš! imaš li sreće! jeli ostao jedan metak u cijevi ili ne!
legenda...
franz
Clint Eastwood, jedan od mojih omiljenih glumaca.......
"Do you feel lucky" ? Dirty Harry......
svakako je dobro ponoviti gradivo........
Clint Eastwood, jedan od mojih omiljenih glumaca......."Do you feel lucky" ? Dirty Harry......Slažem se, mada sam ja prvo za Dobar,loš,zao Ali dobro je ponoviti gradivo. svakako je dobro ponoviti gradivo........gorlock
"Do you feel lucky" ? Dirty Harry......Slažem se, mada sam ja prvo za Dobar,loš,zao
Ali dobro je ponoviti gradivo.
Clint Eastwood, jedan od mojih omiljenih glumaca......."Do you feel lucky" ? Dirty Harry......Hvala što si obogatio stranicu ! Super ! svakako je dobro ponoviti gradivo........gorlock
"Do you feel lucky" ? Dirty Harry......Hvala što si obogatio stranicu ! Super !
DA. ali ispred filma Dobar, loš, zao imamo još dva: Za šaku dolara i Za dolar više.
Evo još malo Callahana
Clint Eastwood, velik glumac ( ne samo svojom visinom)
Što se tiče njegovih novijih westerna, rekao bih " NEPOMIRLJIVI"
DA. ali ispred filma Dobar, loš, zao imamo još dva: Za šaku dolara i Za dolar više. Evo još malo Callahana Točno, ali mi je najdraži Dobar,loš,zao, a najtužniji, Za dolar više. To su genijalni filmovi..Blijedi jahač je dobar, ali meni opet malo tužan.Može da još ponešto o Clintovim filmovima ? gorlock
Točno, ali mi je najdraži Dobar,loš,zao, a najtužniji, Za dolar više. To su genijalni filmovi.
.Blijedi jahač je dobar, ali meni opet malo tužan.
Može da još ponešto o Clintovim filmovima ?
.. a na vatrenoj liniji, krvna slika, istiniti zločin bla bla ...
sta velite za te filmove...
Tema ja Harry, pa evo još malo THE BEST OF Harry - a.
Tema ja Harry, pa evo još malo THE BEST OF Harry - a. Ona pjesma iz busa. Jadna djeca i vozačica.gorlock
Ona pjesma iz busa. Jadna djeca i vozačica.
Na koju točno pjesmu iz busa, misliš ne mogu se sjetiti? gorlock
Ono kada tip otme bus sa djecom i onom vozačicom ime na M,pa ih natjera da pjevaju . Škorpion, onaj što gađa nasumce ljude, oteo je jednu curu.Genijalan film.
Na kraju Harry baca značku u rijeku.
VEČERAS DIRTY HARRY
ARNOL NE MOGU SE SJETITI PJESME IZ BUSA ALI OVA MI JE MRAK......
VEČERAS DIRTY HARRY ARNOL NE MOGU SE SJETITI PJESME IZ BUSA ALI OVA MI JE MRAK...... Gorlock, vratila sam se doma i gledam, evo još malo kada tip otme bus sa vozačicom ( neko ime na M se zove), i djecom, prisiliti će ih da pjevaju. Žasu, vidjet ćeš.gorlock
Gorlock, vratila sam se doma i gledam, evo još malo kada tip otme bus sa vozačicom ( neko ime na M se zove), i djecom, prisiliti će ih da pjevaju. Žasu, vidjet ćeš.
make my day, punk...
best cop ever.....