Ovo je neka vrsta ozbiljne komedije za koju ne mogu reći da sam je potpuno razumjela. Tri brata kreću na putovanje Indijom kako bi se ponovno zbližili i oslobodili emocionalnih problema. Francis (O. Wilson) kaže: "
I want us be become brothers again like we used to be and for us to find ourselves and bond with each other." ..."
I want us to make this trip a spiritual journey where each of us seek the unknown, and we learn about it."... "
I want us to be completely open and say yes to everything even if it's shocking and painful." Posebno zbog Wilsona prva polovica filma djeluje mi gotovo kao parodija, a zatim radnja kreće u ozbiljnijem tonu (SPOILER:
sekvenca u indijskom selu trojice dječaka koje su pokušali spasiti najsnažniji je dio filma). U filmu je vidljiv istančan i pomalo ekscentričan ukus za modu. Tako braća putuju sa setom kovčega koje su dizajnirali Marc Jacobs i Louis Vuitton. Ta njihova prtljaga je, pretpostavljam, metafora za emocionalni teret koji nose sa sobom i kojeg se na kraju oslobađaju (SPOILER:
doslovno odbacuju prtljagu i ostavljaju kočvege za sobom).
Od glumačkih izvedbi najuvjerljiviji mi je Adrien Brody; solidan nastup ostvarila je Anjelica Huston u ulozi njihove majke, a zanimljiv je i cameo nastup Billa Murrayja. Najprivlačniji dio filma svakako je (možda malo pretjerano) magični kontekst Indije, i jako dobra glazba (mješavina indijskih filmskih skladbi i poznatih 'zapadnjačkih' pjesama kao npr. Les Champs-Elysees).