Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Osvetnici: Rat beskonačnosti

1
  • #1
    2 4

    postova:108
    lukas abramović @ 27.4.2018. 23:43

    Iskreno, ja nemam pojma šta suvislo da kažem o filmu...CGI i vizualni efekti su da ti krv iz očiju sukne, Thanos je težak psihopat, i ima nekoliko trenutaka od kojih će istinski MARVEL fanovi doživjeti dva do tri infarkta, i kraj je došao u najgorem mogućem trenutku ko da je neka loša serija....

    Iskreno, ne znam čak ni koju ocjenu da mu dam...barem dok ne izađe Avengers 4...da sagledam cijelu sliku...jer ovo je samo polovica završne priče i treba tu još jedno dva i pol-tri sata da se odgleda da bi se dobio kompletan dojam....Znači još godinu dana čekanja....Oh jeez...

  • #2
    1 6

    postova:1
    lokkyloo @ 29.4.2018. 12:27

    Film je OK. Najbolji je film od 3 filma osvetnika, ali svakako nije najbolji Marvelov film. Čuvari galaksije su u ovom filmu dobili golemu količinu vremena sto je OK. Takodjer akcijske scene (pogotovo one na ulicama New Yorka i Thanos vs Avengers) i vizualni efekti su su odlicni. Ali film me iskreno razocarao jer sam ocekivao vise. Kraj me razocarao. THANOS kao negativac super odglumljen i napisan Moja ocjena je 6/10.

    Upozorenje:u nastavku SPOILERI!! Umire ogroman broj glavnih likova: 

    Dakle mnogo (bespotrebnih) smrti po meni se mnogo toga moglo uz njih napravit u sljedecim filmovima

  • #3
    0 7

    postova:24
    dejvid_dunn @ 29.4.2018. 16:45

    lokkyloo @ 29.4.2018. 12:27

    Film je OK. Najbolji je film od 3 filma osvetnika, ali svakako nije najbolji Marvelov film. Čuvari galaksije su u ovom filmu dobili golemu količinu vremena sto je OK. Takodjer akcijske scene (pogotovo one na ulicama New Yorka i Thanos vs Avengers) i vizualni efekti su su odlicni. Ali film me iskreno razocarao jer sam ocekivao vise. Kraj me razocarao. THANOS kao negativac super odglumljen i napisan Moja ocjena je 6/10.

    Upozorenje:u nastavku SPOILERI!! Umire ogroman broj glavnih likova: [spoiler/više u kompletnom prikazu teme] Dakle mnogo (bespotrebnih) smrti po meni se mnogo toga moglo uz njih napravit u sljedecim filmovima

    ODGOVOR : Hajuj sinko pa sta si dosao tu na forumu , vec je kasno . Pre tebe su bili dva veca klovna ( klinca )  Taurus i ona gamad od 10 godisnjaka . No bar oni kad su kenjali su kenjali do kraja , a ne ko tebi samo mi je Ok jer mi je Ok . Pa bolje idi okupaj se , ili vec ako trkeljas tu objasni zasto . Ali mogu predpostaviti da si jos jedan 12 klinac , napaljeni na Snyder i koji mrzi Marvel , a nije ni jedan strip procitao u svome zivotu . CHEERS !! 

  • #4
    5 1

    postova:507
    pandaboy @ 29.4.2018. 17:58

    MCU filmovi nikada nisu bili nešto duboko ni pokušavali to biti i to je ok. Uvijek sam na njih gledao kao mainstream zabavu od kojih su mi dobri filmovi: Iron Man, The Avengers i Captain America: The Winter Soldier, dok su mi ostali zabavni ali prosječni ili mi se nisu uopće svidjeli.

    Ipak, i oni najlošiji filmovi su postavljali okvir ove epske superherojske priče. To znači da se lako pogubiti u radnji bez gledanja prethodnih 18 filmova što može biti (pre)veliki zalogaj ne samo radi broja nego i njihove varirajuće kvalitete. Time također postaje vidljivo koliko je sala moglo biti srezano u cjeloukupnoj priči tj. koliko je bilo (većinom) nepotrebnih i loših nastavaka/filmova da bi se došlo do ove točke.

    Negativci su uvijek bili slabija strana ovih filmova, no na moje iznenađenje, Thanos mi je postao jedan od najdražih negativaca u ovom superhero akcijskom žanru. To zahvaljuje djelomično prethodnim filmovima gdje se ponešto saznalo o njemu i njegovim odnosima s nekim likovima (prvenstveno njegovim kćerima u Guardians of the Galaxy filmovima), ali najviše što je ovo više njegov film nego Avengersa i Guardiansa. Posvećeno mu je puno vremena potrebnog za otkrivanje motivacije i karakterizaciju lika. 

    Ovo je najozbiljniji MCU film premda zadržava svoj tipičan ton, no ponekad humor otiđe i predaleko, pogotovo nakon ozbiljnijih scena gdje me je naglo izbacio iz ugođaja.

    Kao što je već spomenuto, umire popriličan broj likova i to mi se svidjelo jer je napokon bilo većih posljedica. Svaka Thanosova pobjeda daje osjećaj da se dogodilo nešto veliko i važno. Mislim da to može ići u korist nastavku jer će smanjiti broj likova te dati više prostora preostalima. Film ionako ne posvećuje jednako vrijeme svima, što će razočarati fanove nekih likova, no u 2 i pol h i s tolikim brojem, teško je očekivati išta drugačije. Također, zbog toliko likova, radnja u filmu se ponekad čini preubrzanom.

    Vezano uz likove i radnju, svidjela mi se i brojnost lokacija. Nije bila u pitanju samo Zemlja, već se skakalo po cijeloj galaksiji bez da se ikad gubila nit radnje, uvijek se znalo gdje je tko i zašto.

    Kao film koji je prvi od dva dijela priče, temelji su po meni bili odlično postavljeni i završava baš tamo gdje i treba. Moji problemi s filmom su više vezani uz sumnju da će završetak priče koja je počela ovako snažno, biti razočaravajući, no živi bili pa vidjeli...

    Također se postavlja pitanje: Što dalje? Što može biti veće od ovakve prijetnje svemiru?

    Ono što je MCU napravio tehnički, marketinški i stvaranjem ogromnog filmskog univerzuma je impresivno. Istovremeno, uz broj svih tih superhero filmova došlo mi je i do zasićenja, stoga se nadam da će sljedeći dio imati barem donekle zadovoljavajući završetak kako bih mogao objesiti svoje 3D naočale o klin i reći: dosta za jedno vrijeme s MCU-jem.

  • #5
    2 4

    postova:216
    bureq @ 3.5.2018. 23:48

    Odlican film, steta sto nije duzi. Bas me zanima koji panj je dao dvojku za ovo, vjervatno je mrzitelj marvela ili zatucani obozavatelj dc-a i opet mi nije jasno zasto je isao u kino gledati film koji mu se ne svida... I vecina likova koja u ovom filmu ce opet biti nekako ziva jer se marvel zaje... kada je najavio nastavke cuvara galaksije, black panthera, strangea itd.

  • #6
    0 1

    postova:4
    rimadeliana @ 5.5.2018. 13:45

    Pogledajte pobjednike: Infinity War Full Movies Online Free HD

    https://watch-tube.xyz/movie/299536/avengers-infinity-war.html

    Budući da su Avengers i njihovi saveznici nastavili štititi svijet od prijetnji prevelik za bilo koji junak koji se trebao nositi, nova je opasnost nastala iz kozmičkih sjena: Thanos. Despota intergalaktičke sramote, njegov je cilj prikupiti svih šest Infinity Stonesa, artefakata nezamislive moći, i koristiti ih da svoju uvrnutu volju nanese na sve stvarnosti. Sve što su se Avengori borili, dovelo je do ovog trenutka - sudbina Zemlje i samog postojanja nikada nisu bili neizvjesni.

  • #7
    2 3

    postova:542
    leon123 @ 6.5.2018. 19:50
    Epski film.Ostao sam bez teksta. 10/10
  • #8
    1 3

    postova:29
    lukas_filmas @ 3.6.2018. 12:45
    Pogledao film u Cineplexxu pa ću komentirati. Znači film je jedan od najboljih mcu (i marvel općenito) filmova. Kada sam čuo 19 superheroja nisam bio siguran hoću li ga gledati. Zapravo mi se jako svidio. Thor, Doktor Strange,Iron man i Spiderman su dobili dosta vremena. Thanos je mcu zlikovac s najboljom pričom. Gamora ima jako važnu ulogu. Ostali u Wakandi su slabo prikazani Kraj je jako dobar. Ocjena 9/10
  • #9
    2 0

    postova:29
    lukas_filmas @ 3.6.2018. 13:13
    Oprostite napisao sam točnost umjesto thanos
  • #10
    0 4

    postova:2527
    bearfoot @ 10.6.2018. 10:38

    Iznenađujuće dramski konotiran film, premalo je zafrkancije, smeta me religiozni aspekt zlikovca i njegovog poslanja besmislenog pogroma, iako je Josh dao liku iznenađujuću dozu uvjerljivosti i ljudskosti... ali ok, veleban je to film, spektakularne animacije, brine me samo kako će dalje??:) Sad imamo svemogućeg i neuništivog boga...??

  • #11
    0 2

    postova:542
    leon123 @ 17.7.2018. 23:53
    Genijalan film kao sto sam prije rekao ostao sam bez teksta.Kada je Thanos pukno prstima ta je scena bila epska,kao i sve scene u filmu.Avengers 4 ce biti najepskiji film ikada.Najbolji MCU film ikada. 10/10
  • #12
    0 3

    postova:1
    miroslav vlaski @ 2.11.2018. 20:17

    kako da pustim film

  • #13
    2 0

    postova:29
    lukas_filmas @ 22.11.2018. 9:54
    Ovdje ne možeš gledati filmove
  • #14
    2 0

    postova:27
    pasanac @ 7.2.2021. 22:19
    Šteta što nisu ubacili još i prljavog Harrya
  • #15
    0 0

    postova:66
    bolinjero @ 29.12.2021. 16:38

    Fuj, smeće od filma. 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala