Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Oblik vode

1
  • #1
    2 3

    postova:256
    karter @ 9.2.2018. 12:25

    Što se tiče stila i vizije te fascinacije čudovištima i da ne znamo tko je redatelj pretpostavili bi da se radi o del toru. Meni je njegov panov labirint nakon prvog gledanja sjeo bolje od ovog filma. Ovdje on ide više uz današnje struje u hollywoodu, uz priču o ljubavi prema različitome koja je u kontrastu sa vizurom idilične obitelji 50-ih iza koje se krije mizoginija, šovinizam uz kasniji rasizam i homofobiju gdje dominira iako karikatura, odličan shannon. Tako mi nije ni čudno što se film dopao kritičarima i što je favorit u oscarima. Iako što se tiče stila, glazbe i režije film je odličan. 7/10.

  • #2
    4 2

    postova:2527
    bearfoot @ 11.2.2018. 13:12

    Shannon maestralan, nosi cijeli film, svu dramu, svu napetost i neizvjesnost, a ostalo...previse svega u jedan i po sat filma fantastike...drkanje, jebanje, šovinizam, sadizam, rasizam, pederi, socijalna drama, ljubavna drama, mjuzikl, čuda, špijuni, itd, itd...sama prica kao da se izgubila u svemu tome pa i samo "biće iz lagune" samo je alat za prikaz sveopceg kaosa...pretjeralo se i u samoj fantastici, a razočarao me i kraj...tolike nominacije i nagrade????

  • #3
    4 0

    postova:392
    samuraj @ 13.2.2018. 1:19

    Film iako gledljiv ne oduševljava ni u jednom segmentu. Zanimljivo je što od koga sam god čuo ili pročitao, bilo od publike ili kritike, nitko nije posebno oduševljen njime, a opet je proglašen kao jedan od najboljih filmova godine. Kao što je već navedeno u predhodnom komentaru film je mješavina svega i svačega, a ono najgore je to što je sve nekako površno prikazano i ništa od tog svačega nije razrađeno kako treba. Također ni u vizualnom dijelu nije me oduševio, ako već nigdje drugdje bar tu sam zbilja očekivao više.

    Sa del Torovim najboljim djelom "Panovim labirintom" nemože se ni usporediti po kvaliteti koji je filmčina naspram ovog. Ako je ovaj prvi bio definiran kao bajka za odrasle, ovaj po težini radnje više vuče na bajku za djecu. Jedva prosječan film. 

  • #4
    6 2

    postova:126
    fdrdf9 @ 13.2.2018. 11:50

    Još jedan u nizu hvaljenih filmova koji ništa ne valjaju. Američka propaganda da se Ruse prikaže u lošem svjetlu. Tema masturbacije,homoseksulanosti, pretjeranog nasilja, mobinga na poslu i vulgarizma ubačena je bez ikakvog konteksta.... 2, 3 x puta vrtnja scene kuhanja jaja i ženske masturbacije u kadi pa kada ona hrani jajima ono čudovište dok je zatočeno, pa onda ona scena gdje čudovište odgrize glavu mački....užas. Loš film koji će zbog svoje politički korektne poruke sigurno pokupiti hrpu Oscara.

  • #5
    5 0

    postova:228
    atlantiday @ 18.2.2018. 17:31

    Ovaj film niti je divan, niti romantičan, niti dramatična, niti avanturističan, na momente apsurdan. Radnja mlaka, uzbuđenja nema, humora u tragovima. Ništa obećavajuće, a ako je ovo najosjećajniji fim ove godine, onda stvarno ne znam kakvi su ostali holivudski ljubići. I kamo filmska industrija ide. Priča šupljikava,  pomalo naivna (naročito ako je u pitanju strogo čuvani tajni vladin eksperiment),prvi dio filma strpljivo sam se dosađivala očekujići nekakvu akciju u bilo kojem smjeru,a u drugom sam napokon shvatila da toga neće biti. Za kraj, umjesto neke suvisle potjere i uključivanje svih raspoloživih snaga u rješavanju slučaja, mi dobijemo tipa opsjednutog sobom i žalostan pokušaj nekog ljubavnog raspleta. Sve u svemu, dobili smo  jednu praznu bombastičnu najavu iza koje stoji tek osrednji filmić.

  • #6
    1 0

    postova:216
    bureq @ 3.3.2018. 2:40

    I ovaj film je među favoritima za oskara? Film nije nista posebno, nema ništa što ga čini dobrim za bilo kakvu nominaciju a ne za oskara... današnji filmski kritičari su cirkus.

  • #7
    1 0

    postova:85
    nemam_tv @ 3.3.2018. 21:27

    Znaći bolje mi je novac za kino ulaznicu potrošit na pivo Ili vrijeme utrošeno na skidanje torrenta na sjedenje pred trgovinom sa veselom ekipom ?!

  • #8
    3 2

    postova:517
    svrljozvrljo @ 8.3.2018. 19:17

    ...ah, je*emu miša, šta je ovo? Pa šta su ti ameri stvarno pukli? Da oscara za najbolji film, pa to je del Torov najgori film. Nisam odgledao sve nominirane, al ovaj je 100% najgori. Šta je s tim amerima? Prvo onaj cirkus jadni crnci, pa jadni homići, pa jadne žene, pa jadne bogate prostitutke (čitaj Weinstein) ,pa onda oblik vode sve skupa razobliči u nekakav anti-žanr. NE-GLE-DLJI-VO.

    Ako se nekoj ,vjerovatno mlađoj ,ekipi ,taj film sviđa. Onda smo zbilja pred ostvarenjem teorije promjene magnetnih polova.

  • #9
    1 4

    postova:1473
    buffalobill @ 29.3.2018. 18:11

    mogli bi ga svrstati u kategoriju gubitak vremena,npr Burtonov Edward Skaroruki je jedno 50 puta bolji

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala