Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Logan

1
  • #1
    3 3

    postova:108
    lukas abramović @ 3.3.2017. 14:00

    Film je nevjerojatno...nevjerojatan.

    Hugh Jackman je odradio besprijekoran posao kao Logan te mu je ovo, bez sumnje najbolja interpretacija Logana ikad! Toliko dobra da me ne bi cudilo da zastite Loganov lik tako da ga do Hugh Jackmanove smrti nitko drugi ne moze glumiti.

    Film ima sve ono na sto smo navikli od Wolverina, dobra doza fighta, klanja, krvi i svega ostaloga sto uz to ide. No uz sve to film vam nudi i toliku dozu emocija koje nikada prije niste dozivjeli na jednom filmu. Da se banalno izrazim: na nekim scenama, a posebno na kraju, bi i kamen proplako.

    Novosteceni humor kod Profesora X-a je takodjer izvrstan, a i lik djevojcice ce vam bez sumnje izmamiti osmijeh na lice, ali i suzu jer je negativac ovoga puta neupitno brutalan te isprva necete povjerovati da on to radi sto radi (pogledajte film i bit ce vam jasno).

    Sto jos drugo reci nego da ovaj film toplo preporucam svima, fanovi X-mena su jos jednom dosli na svoje, a Hugh Jackman se stvarno sa stilom oprostio od svojeg najpoznatijeg lika.

    Ocjena: 10! 

  • #2
    2 1

    postova:507
    pandaboy @ 12.3.2017. 12:23

    Da ne ponavljam previše,  dostojno (zasad) ispraćeni likovi Wolverina i Xaviera s odličnim izvedbama, a hvalospjevima bi pridružio i lik djevojčice. Akcije je puno i brutalna je.

    Priča je jednostavna, dovesti djevojčicu s točke A do točke B dok su za petama zlikovci, a uz krajolike Meksika i pustih dijelova SAD-a, djelovalo mi je Mad Maxovski. Najzanimljivi dijelovi filma su mi bile napete potjere koje srećom čine većinu filma. Kada film uspori radi izgradnje odnosa među likovima, napravi to dobro za Loganov odnos s Prof. X-om, no površno za njegov odnos s djevojčicom. Puno je toga u filmu navedeno zašto bi Logan trebao mariti za nju, no rijetke su bile scene koje su to snažno i prikazale. 

    Nakon gledanja, poželio sam ponovno pogledati „Leon the professional“  koji je odlično napravio taj važan dio „bondanja“ između starijeg i puno mlađeg lika a koji mi je u „Loganu“ nedostajao.

    Negativaca je više, i dok imaju snažne uvode, brzo su zamijenjeni sljedećim u nizu te padnu u sporednost, plus, samo je smrt jednoga bila „zadovoljavajuća“. Ima još nekih neobjašnjenih dijelova i caka u priči no neću ići u spoilere

    Unatoč glumi i akciji, način na koji su likovi pisani, mi je na kraju spustio doživljaj. Ipak, bilo je tu dovoljno toga što mi se svidjelo da mogu reći da sam filmom zadovoljan. Ne mogu reći da me ispunio emocijama kao nijedan drugi film, niti da mi je najdraži X-Men film, no puno bolji od razočaravajućeg „X-Men: Apocalypse“ prethodne godine.

  • #3
    0 2

    postova:2527
    bearfoot @ 15.3.2017. 12:58
    Malo sam iznenadjen,mislim da jedno gledanje nije bilo dovoljno...morat ću pogledati jos jednom i srediti dojmove...ali, ukratko, preporuka svima...
  • #4
    1 2

    postova:2527
    bearfoot @ 27.3.2017. 22:39

    pa je, u kontekstu priče i lika film je stvarno odličan, dostojan kraj života i "karijere" lika koji mi je prirastao srcu i postao najdraži, iako mi je do serijala bio praktično nepoznat...dobar dio zasluga je naravno na Jackmanu, mislim, lik je ipak kruna njegove karijere...rupice u priči opraštam, na kraju je ipak sve sjelo na mjesto...likovi su uvjerljivi, radnja se tu i tamo izgubi u nastojanju da opravda akciju...ugodno iznenađenje...šmrc...

  • #5
    2 2

    postova:1130
    mario @ 25.5.2017. 0:08

    Western u X-Men svijetu koji je feels trip od početka do kraja. Više manje su sve već prije mene napisali mogu samo reći da je meni najveće iznenađenje bila Dafne Keen. Cijeli film je ovisio o njenoj izvedbi i mislim da je odradila fanastičan posao... copy-paste Laure Kinney iz stripa.


    @pandaboy

    Ne bi se složio sa sa tobom, mislim da su odnosi među likovima fantastično prikazani, između troje glavnih glumaca postoji kemija tako da su mi zbilja djelovali kao obitelj.

  • #6
    0 4

    postova:67
    o_za_odmazdu @ 5.10.2017. 12:54

    Odlican r-rated film . Gluma Jackmana dodatno dokazuje koliko ce faliti kao Logan/Wolwerine . Kraj je savrsen . Jos jedno epsko-delo od Marvel Univerzuma . 

    9/10 

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala