Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box

Križni put - zločin bez kazne

1
  • #1
    9 2

    postova:11
    renato kekić @ 23.8.2016. 17:58

    Kaj je pavelić bio redatelj Smije se

  • #2
    9 2

    postova:1
    alenka špoljarić @ 23.8.2016. 18:14

    Hahahahaha, mati mila koja ustaška propaganda, jeb.... vas maršal što vas sve nije pobio, moj je dida ponosno sa Franjom Tuđmanom služio u Zagorskom Partizanskom Pokretu i borio se protiv fašističkog okupatora i domaćih izdajnika popu ustaše Mile Budaka i ostali, džaba vam filmići nikad nećete moći izjednačiti ustaše sa partizanima i antifašistama,.

  • #3
    2 8

    postova:1962
    aya @ 23.8.2016. 21:58

    Anka partizanka, daj se naj sramotit. Plazi jezik

  • #4
    8 2

    postova:2527
    bearfoot @ 24.8.2016. 21:12

    ja mislim da su najveća tragedija hrvatskog naroda ndh i ustaštvo...da ne ulazim u analizu suštine te države, njenog nastanka, opstanka i propasti...podsjećaju me lideri te države na naše današnje lidere, kunu se u boga i hrvatsku a pljačkaju i rasprodaju gdje i kome što stignu radi osobne koristi...kako god, treba stvari gledati iz perspektive vremena i okruženja za vrijeme II svj rata..zar su stvarno ti ljudi mislili da će se izvući i da će im netko pomoći?...kao da su pali s marsa pa ih nitko ne zna...ni tko su bili, ni što su radili... kao stradali su i nevini?? ajme čuda, pa u ratu i stradavaju najviše nevini...zašto nitko nije procesuiran zbog tih zločina? pa nikome izgleda nije bilo u interesu, ni tada niti nakon osamostaljenja...za tada nije ni čudo, pa deseci tisuća zločinaca su se uz pomoć Vatikana sklonili u južnu ameriku ili već negdje, ovisno koliko su imali zlata ili umjetnina ili nekretnina...ajde, židovi su se organizirali pa su neke veće zvjerke uspjeli dovesti na sud, a većini nisu dali da bezbrižno žive...a nakon osamostaljenja?? pa mislim da su tadašnji čelnici imali važnijih briga od toga tko je poubijao tamo neke ustaše, trebalo je brže bolje rasparčat i podijelit imovinu, poduzeća i položaje dok se raja ne snađe...danas vidimo da se nisu trebali žuriti jer se većina hrvata još uvijek nije snašla...osobno, uopće me nije više briga što će biti s hrvatskom i hrvatima, a čini mi se da će prije nestati i izumrijeti nego se opametiti...ali partizani i ustaše, oni će živjeti vječno u bajkama i legendama...

  • #5
    1 6

    postova:517
    svrljozvrljo @ 7.8.2017. 21:03

    Ocjenjujem sa 10,00, čisto da pariram nepomirljivim anti-hrvatima. Ustaše su bili zločinci ,al su kratko trajali, a komunisti su duuugo trajali i započeli vladavinu vrlo krvoločno-osvetnički, i nikad nisu priznali da su se izgubili u zločinu tijekom prvih godina SFRJ, a u nastavku opstojnosti iste, stalno su ljude tlačili da to ne izađe na vidjelo....i eto zbog krvave tajne ode juga u tri p.m.

  • #6
    4 0

    postova:559
    nelson @ 9.8.2017. 12:44

    ustaše su bili zločinci  nisu dostojni da se piše o njima služili su hitleru

  • #7
    1 0

    postova:186
    boatenga @ 24.8.2018. 0:31

    Kaže, ubili ustaše u lipnju i srpnju 47-me..To je zločin..A što su ovi radili po šumama sa oružjem u ljeto 47-me..

    Da vidimo kako bi se danas netko proveo, da šeta po šumi sa oružjem, u ovoj demokraciji, jel'..

    Najbolje je kad ovi što prave ove dokumentarce se zajebu, pa im pobjegne i poneka istina, kao na primjer: svi smo se mi mislili vratiti ubrzo, odnosno mislili su da će skupa sa englezima protiv rusa i partizana..

    Ne spominju križare, bratiju koja je harala još bar dvije godine poslije rata..I to su isto žrtve..Dabome..

    I tako dalje, dalo bi se još pisati..

  • #8
    0 0

    postova:186
    boatenga @ 24.8.2018. 0:44

    Napomena, najbolji dokumentarac, vrlo objektivan, o događajima iz svibnja 45-te je Iz Crnog Albuma: Naličje pobjede 1945., tri epizode po sat vremena..

    Snimljen 1990-te, kada je i prvi puta prikazan..

    Mnogi su prvi puta saznali za Bleiburg gledajući navedeni dokumentarac..

1
Dodaj komentar
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala